reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Zazdro. Mój nawet daty Zareczyn nie pamięta [emoji23][emoji23][emoji23] Oby ślubu pamiętam bo za dwa miesiące pierwsza hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]
Dopiero opanowałam wymioty.. Kolejny bajeczny weekend przed Nami ;)

Dlatego napisałam, że może inaczej podchodziłabym do tematu, gdybym takiego oderwania nie miała średnio raz w miesiącu. Tyle, że odrywamy się dla siebie a nie dla daty. Nie przekonam się już ani do Walentynek ani do Dnia Kobiet bo Kobietą też jestem na codzień, nie od Święta :)
Dzień Mamy obchodzimy mimo, że też nie wypadam z roli ;) Mikołajki, Gwiazdkę - najcudowniejszy czas :) Urodziny i inne rocznice :)
Mój mąż jest na tyle Romantyczny, że nadal, co roku mimo, że już dawno jesteśmy po Ślubie dostaję prezent z okazji Rocznicy Zaręczyn hahaha

O tak! Nie zapomnę tych wszystkich bukiecików :D Potrafił na szaber wyskoczyć aby tylko najpiękniejsze zerwać :) A teraz rośnie razem ze mną i chyba nie ma siły na skoki przez płot haha

A ja tak na nie liczyłam a mam okropne :/ W ogóle się nie układają. Mam nadzieję, że to się jeszcze zmieni :/

Przyda się po porodzie bo wtedy cyc twardy jak dykta się robi hahahaha

Ja akurat Remka nie trawie, ale thrillery psychologiczne uwielbiam [emoji3590]
Ostatnio bardzo mi podeszła Magda Stachula. Kupiłam mamie, a sama zgarnelam[emoji6]
Ja czytam jego książkę pierwszy raz ale póki co niezła :) muszę obczaić tą Stachule. Próbowałam czytać kasie Bonde bo tak głośno o niej, ale nie podeszła mi, zabardzo wszytsko się wlecze i za dużo opisów ;)

reklama
Do góry