reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Dasz rade :)
Nie nadstawilam się w końcu. Całą noc męczył mnie masakryczny kaszel. Bo ale przynajmniej gorączka już zeszła. Może mąż mi wybaczy nie świętowanie w tym roku.

Plan na dziś - po południu Teatr Małego Widza. Od 2 miesięcy mamy już bilety więc jakoś się trzeba zebrać i iść. Niech młody zazna trochę kultury. Jeśli za bardzo będzie mnie męczyć kaszel to wyjdę z sali i poczekam. Takie spektakle dla maluchów trwają tylko pół godziny więc spoko.

Kochane testowalam dzis.. niestety biel :( z reszta zastanawialam sie czy testowac wgl ale skoro czasami dziewczyny nic nie czuja ze moga byc w ciazy to zaryzykowalam. Widac mini cien ale juz w nie nie wierze, bo to zwyczajnie kreski fabryczne 🤷🏼‍♀️ Piekna dzis pogoda wiec z moim chcemy ja jakos wykorzystac. Jeszcze nie wiemy jak 😂

Pokaz :)
Kochane testowalam dzis.. niestety biel :( z reszta zastanawialam sie czy testowac wgl ale skoro czasami dziewczyny nic nie czuja ze moga byc w ciazy to zaryzykowalam. Widac mini cien ale juz w nie nie wierze, bo to zwyczajnie kreski fabryczne [emoji2372] Piekna dzis pogoda wiec z moim chcemy ja jakos wykorzystac. Jeszcze nie wiemy jak [emoji23]

Ja się kompletnie nie wyspałam, córka całą noc urządzała wędrówki ludów [emoji23] Wreszcie od 3 spałam z nią. Planów za specjalnych nie mamy na dziś, tym bardziej, że mąż już mnie zdążył wkurzyć [emoji23]

I o to chodzi! Jato w ogóle mam dziwne klimaty, i jeździmy z moim pod namioty na ryby, minimum dwa razy w roku, siedzimy, pijemy i czytamy książki, uwielbiam takie wylogowanie się że świata, zwłaszcza ze tam gdzie jezdzimy nie ma zasięgu :D
Ooo poleć jakieś miejsce :) my się chcemy tak wybrać tylko z psem i prawie 6 latkiem :)

reklama
Do góry