Rudaa94
Fanka BB :)
Mi tez sie miesa chce
Ej, może teraz, kabanosy będą coś zwiastowc?! [emoji848][emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej, może teraz, kabanosy będą coś zwiastowc?! [emoji848][emoji848]
No zajęty teraz bo robią z młodym jakieś karty do gry . Tzn M robi a młody sobie wkreca robienie lodów z plastelinyTo uczta dzisiaj jeszcze na całość póki @się nie rozkrecila! Dej mu bo chłop uschnie [emoji23] hahaha
Bo ja jestem jedynaczką [emoji23][emoji23][emoji23]
Wolal mnieBoże chłop Ci na zawał ładnie, A dziecko nie będzie miało ojca!!! [emoji23][emoji23][emoji33][emoji33] Może idź mu pomóż bo odjedzie [emoji23][emoji23]
0 tabu, 0 krępacji nie ma tematu ktorwgo nie poruszymy
No zajęty teraz bo robią z młodym jakieś karty do gry . Tzn M robi a młody sobie wkreca robienie lodów z plasteliny [emoji28]
Jak słodkoWolal mnie
Robil ciasto francuskie w środku z czymstym...lepil z tego ciasta serce i kwiatka , przez to sie wkurzal bo nie chciało sie skleic
Wolal mnie [emoji14]
Robil ciasto francuskie w środku z czymstym...lepil z tego ciasta serce i kwiatka , przez to sie wkurzal bo nie chciało sie skleic