ElaStyczna
Fanka BB :)
Jeszcze ja! Jesli moge.. w koncu ogorkowa i czary Verony musza sie spelnic wiec tak latwo nie uciekniecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedziemy na kolację, ale z osobą, która nie wie nic o ciąży, więc nie będę mogła się qygadac, ale może dzięki temu przestanę myśleć No jakoś trzeba przeżyć te 2 tygodnie...A no tak, bo Ty jeszcze z tarczyca było nie tak... Nie martw się Kochana na zapas! Będzie wszystko dobrze, teraz usiądź przed tv, przytul się do męża, zrób sobie meliske i obejrzyjcie jakiś fajny film [emoji173] Trochę się wyluzuj, będzie wszystko nauk najpiękniej, mówię Ci to ja Verona! [emoji173][emoji173]
Amen! [emoji120][emoji16]
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Bo drugiej takiej jak ja nie ma [emoji23][emoji23][emoji23] Więc się nie dziwię [emoji23]
Okres tym razem błagam o okres bo chcę już nowy cykl . Mój M tez bo od paru dni po owulacji ( której chyba jednak nie było ) nie było seksow a jemu się chceEj, może teraz, kabanosy będą coś zwiastowc?! [emoji848][emoji848]
Bo ja jestem jedynaczką [emoji23][emoji23][emoji23]
Okres tym razem błagam o okres bo chcę już nowy cykl . Mój M tez bo od paru dni po owulacji ( której chyba jednak nie było [emoji848][emoji3166]) nie było seksow a jemu się chce [emoji28]
A to mogę Cię przygarnac..[emoji173][emoji173] też niestety siostry nie mam, tylko dwóch takich nieznosnych oszołomów [emoji23][emoji23][emoji23] Także mi też się przyda [emoji23][emoji23]
Ja w pierwszej ciąży byłam na USG w 5 tyg i był pęcherzyk bez niczego widocznego jeszcze w środku . Dwa tygodnie później było bijące serduszko. Ty chyba jesteś w 3 tyg ? To możliwe że widać jeszcze niewiele . Spokojnie to wszystko musi się tam uformowaćNawet pęcherzyka chyba nie było tylko taka czarna kropka. No chyba że to tak ma wyglądać. Powiedzieli, że beta minimum 1500 a nie 1000, więc rzeczywiście, o ile miałabym dalej przyrost 144% to dopiero jutro miałabym 1400, więc też za mało... Mam nadzieję, że będzie dobrze zate dwa tygodnie. Mama już na mnie krzyczy, że niepotrzebnie dramatyzuję... Moze ma racj. Dziś jestem jakaś emocjonalna, w dodatku te opóźnienia, umieram z głodu, może jutro będzie lepiej...
Jedziemy na kolację, ale z osobą, która nie wie nic o ciąży, więc nie będę mogła się qygadac, ale może dzięki temu przestanę myśleć [emoji23] No jakoś trzeba przeżyć te 2 tygodnie...
Ja zawsze chciałam mieć starszego brata, żeby kolegów przyprowadzał no ale cóż.
Dlatego nie chciałabym żeby moje dziecko było jedynakiem