reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
@kasiaa91 piękne krechy! Mnie korcą trochę te dwa testy: Pink i Rossmann żeby zrobić i sprawdzić czy krecha dalej jest
Cofam mój poprzedni komentarz o braku objawów Dziś troszkę kłuje w pachwinach i non stop do łazienki muszę!
to mamy tak samo ja się czuje jakbym miała w pachwinach zakwasy!
To daj znac jak betaTeż mam na 25.02
Mikstura
Ja też zmieniłam awatar, dojemy rosół to robię ogórkową [emoji23]
Ok nowy cykl ,nowy awatar, sok z buraków pije od soboty a ogórkowa zrobie bliżej owu
Mikstura
Też takie chce!!
Dziewczyny a mi się skończyło w końcu plamienie ! Wczoraj i dzisiaj nic a nic - trochę gęstego białego śluzu i tyle jednak się tym trochę martwiłam.
Nudzi mi się w domu na L4 a z nudów wiadomo... wiec zrobiłam test już wychodzi ładna kreska a nie cień więc mam nadzieje że beta dzisiaj będzie ładna.
(Jedno zdjęcie z dzisiaj i jedno dla porównania z testem z dziś i z soboty)
Oo jaka gruba kreska pieknie!! Ja dzis zrobilam mialam czerwona bardzo widoczna ale nie az tak gruba jak Twoja :-) takze chyba bete juz masz nawet wyzsza!Dziewczyny a mi się skończyło w końcu plamienie ! Wczoraj i dzisiaj nic a nic - trochę gęstego białego śluzu i tyle jednak się tym trochę martwiłam.
Nudzi mi się w domu na L4 a z nudów wiadomo... wiec zrobiłam test już wychodzi ładna kreska a nie cień więc mam nadzieje że beta dzisiaj będzie ładna.
kasiaa91
Mam nadzieje czekam do 15 na wyniki !Oo jaka gruba kreska pieknie!! Ja dzis zrobilam mialam czerwona bardzo widoczna ale nie az tak gruba jak Twoja :-) takze chyba bete juz masz nawet wyzsza!
Co
Coś takiego zobaczyć na pinku.. piękna sprawa [emoji846]Dziewczyny a mi się skończyło w końcu plamienie ! Wczoraj i dzisiaj nic a nic - trochę gęstego białego śluzu i tyle jednak się tym trochę martwiłam.
Kurde teraz i ja jestem swojej bety ciekawa bardzo heh moze zrobie wczesniej :-) nie wytrzymam do sob chyba a co do objawow chodze spac o 20 po prostu nie moge dluzej wysiedziec a tak pozatym u mnie nic sie nie dzieje troche czuje lekkie mdlosci ale to tak jaby mi cos w gardle stalo tak samo dokladnie z synkiem mialamMam nadzieje czekam do 15 na wyniki !
reklama
locala
Piękna krecha [emoji7][emoji7]
Dziewczyny a mi się skończyło w końcu plamienie ! Wczoraj i dzisiaj nic a nic - trochę gęstego białego śluzu i tyle jednak się tym trochę martwiłam.