reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Kochana trzymam mocno za Ciebie kciuki! No i za te cienie
Mnie też na pozatlunprzed terminem @ bolał jajnik, i te z prawy [emoji4] Oby jutro wyszła wyrazniejsza krecha [emoji173]
Zrobiłam testy jak wróciłam. Na bezimiennym chińczyku jest cień cienia. Zrobiłam więc taki płytkowy o czułości 10 duch cienia. Zrobiłam Terra -pusty, ale ten byl o czułości 25
Jeżeli cienie okażą się falszywe to znaczy że dobrym testem jest Terra bo nie pokazał żadnych cieni przy braku ciazy.

Ale małe mam nadzieję z tych cieni, dlatego że podbrzusze boli jak na okres i zazwyczaj mam idealną cerę, a dziś 3 krostki- też zawsze przed okresem mi się robią. Jajnik też boli prawa strona. No cóż. Czekam do jutra rana. Jeżeli cienie były prawdziwe to ściemnieją, jeżeli nie to były fejk cienie [emoji6]

reklama
Też miałam 2 pryszcze i to dość duże!
A ja od początku czuje, ze razem bedziemy na listopadowych mamach. [emoji846][emoji846]
U mnie cień cienia pokazał chinczyk i clear blue.
Będą jutro ciemniejsze kreseczki [emoji16][emoji16][emoji16]
Mnie brzuch bolał jak ja okres od 6dpo i tez mi jakieś ktostki powystawaly.

To już nie coś... [emoji173] Ładna krecha! [emoji173][emoji173] Będzie dzidziuś! Ja też miałam kreski po czasie, wychodziły po że się bo ciąża była bardzo młodą..
Dziewczyny, czy Wy tu coś widzicie. Kreska pojawiła się po czasie, jednak pierwszy raz widzę cokolwiek. Dzisiaj 28 dc, owu 15 dc, test robiłam teraz. Zobacz załącznik 1087126

Ja wiem, że Ty teraz osłabiona wróżka jesteś, ale Veronka rzuć te swoje dobre fluidy [emoji7][emoji7][emoji7]
To już nie coś... [emoji173] Ładna krecha! [emoji173][emoji173] Będzie dzidziuś! Ja też miałam kreski po czasie, wychodziły po że się bo ciąża była bardzo młodą..

Ja jestem ledwo żywą wróżką [emoji2356][emoji2356] Rzyganko pełna para, al ostatni sił rzucam Ci moje fluidy! Bierz ile wlezie Kochana! [emoji173][emoji173] Chociaż myślę że już Ci nie potrzebne
Ja wiem, że Ty teraz osłabiona wróżka jesteś, ale Veronka rzuć te swoje dobre fluidy [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry