A czemu nie masz wyboru ??Ja nie mal wyboru [emoji23][emoji23][emoji23] i tez cc.
Gratuluje wizyty [emoji7][emoji7] jak ja już bym chciała [emoji846]
udało się teraz dodzwonić do gina. Kazał jutro zrobić bHCG, progesteron i tsh, wysłać mu wyniki i może w środę mnie przyjmie gdzieś miedzy pacjentkami. Będę wtedy 6+0
reklama
Dziś 8+4, więc maluszek już dorodny U Ciebie też szybciutko tak urośnieToć to już olbrzym! Który tydzień?
Nadzieja29
Fanka BB :)
Również trzymam kciukiKochana trzymam mocno za Ciebie kciuki! No i za te cienie
Mnie też na pozatlunprzed terminem @ bolał jajnik, i te z prawy [emoji4] Oby jutro wyszła wyrazniejsza krecha [emoji173]
Nadzieja29
Oj ja mam to samo... przytulanie porcelany... leeee wszytsko mi śmierdzi... A piersi jak kamienie i taki ból...Ja jestem ledwo żywą wróżką [emoji2356][emoji2356] Rzyganko pełna para, al ostatni sił rzucam Ci moje fluidy! Bierz ile wlezie Kochana! [emoji173][emoji173] Chociaż myślę że już Ci nie potrzebne
Cały czas 75 brałamA jaką dawkę brałaś?
zgredzus
Oj, też bym już chciała!
Oj ja mam to samo... przytulanie porcelany... leeee wszytsko mi śmierdzi...[emoji24][emoji24][emoji14][emoji14][emoji12][emoji12] A piersi jak kamienie i taki ból...
Nadzieja29
Oj, też bym już
Ja bardzo sie cieszę... Ale nie z przytulania porcelany...Bo nawet zakupy to katorga... zapach niechciany i leeee... To nie narzekanie ....lecz brak sił...bo co zjem to zwracamOj, też bym już chciała!
martini87
Lekarz który prowadził mają poprzednia ciążę nie przyjmuje już u mnie w mieście i teraz tak naprawdę nie mam swojego lekarza.. bujam się to tu, to tam.. ale może czas to zmienić..No ja się dziwię ze ci lekarz nie kazał tego brać . Tym bardziej ze brałas w ciąży donoszonej ja bym brała bo to ci na 100%nie zaszkodzi a możesz zyskać dużo zdrowym donoszonym dzieckiem .
martini87
Ja widzęDziewczyny, czy Wy tu coś widzicie. Kreska pojawiła się po czasie, jednak pierwszy raz widzę cokolwiek. Dzisiaj 28 dc, owu 15 dc, test robiłam teraz. Zobacz załącznik 1087126
reklama
0Asiak0
Ja w pierwszej ciąży brałam jeszcze zanim w nią zaszłam, w drugiej nie i poroniłam w 9tyg. Tez myśle ze coś może tym być dlatego od Tygodnia biorę znowuA nie, coś źle policzyłam, raczej od 6/7 tygodnia bralam wtedy acard.