reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Dziewczyny czuje się jakbym oszalała.

Byłam u ginekologa - usg 5+6 pęcherzyk plus pęcherzyk zółtkowy, coś tam urósł, wygląda stosownie do wieku ciąży ale gin powiedziała że nie da się po takim obrazie stwierdzić czy ciąża żywa czy obumarła, mówi że nie przekreśla w 100% bez ponownej bety ale po takiej becie szanse na cokolwiek są bardzo małe.

Dostałam skierowania na dodatkowe 3 krotne badanie bety (tak, ma to na takim etapie znaczenie i tak, musi jeszcze przyrastać min 66% by nie wskazywało to problemów z rozwojem ciąży/zarodka, gin powiedziała że nawet gdyby obraz usg był nie ok to beta jest znacząca tutaj - wzrosty są wymagane jeszcze przez min 2 tygodnie).

Wyszłam od ginekologa i dostałam telefon z laboratorium - wczorajszy wynik był błędny, naprawdę wynosi 16 tys...
Czuje, że osiwiałam...

Ufff.,,

Świetna wiadomość!

Tak coś czułam, że będzie dobrze :)

Opatrzność czuwa, ale super. Błąd ludzki a ile zamieszania narobił,,,

Najważniejsze, że możesz odetchnąć z ulgą ;)

Dużo zdrowia dla was!

Ciesze się, żę się tak ulożyło :)

Klinika Leczenia niepłodności?
Będzie seria badań na dzień dobry. Te w 3 dc i w 21 dc. I jeszcze parę.
Oni lubią mieć komplet.
No i facet też do badania od razu.

No taką mam nadzieje, że zlecą nam jakieś badania a nie na zasadzie państwo tylko nadaja sie na inseminacje czy coś...

Chłop robił podstawowe nasienie i OK
U mnie trzustka, tarczyca OK. Nerki OK.
Hormony płciowe OK.

Żadnym zmian na USG.

No zobaczymy co tam wymyśla,,,

Dżizas to dziecko mi kiedyś zrobi krzywdę.
Właśnie dostałam kopniaka prosto w oko. Boli jak cholera. Limo będzie na pewno.
Paulina powiedz mi Ty prowadziłaś bloga o adopcji dzieciątka? Wiem ze ktoś wstawiał kiedyś link i wydaje mi się że Ty:) jeśli tak, mogłabys podać jeszcze raz link? :) c
Bo gdzieś mi zaginął :)

Żebyś wiedziała, wykanaczalam się psychicznie... Niby byłam nastawiona na najgorsze ale jak się zaczęło i zobaczyłam pęcherzyk na podpasce.. Eh, to było straszne. Straszne jest to że człowiek się tyle stara a jak już się uda musi cierpieć...
W którym tygodniu poroniłas? Ty z lipcowek a ja jako pierwsza z sierpniowek zniknelam :(

To szczypanie/gryzienie jest normalne :) Ja dziś tak mam :) Ostatni raz miałam przed terminem @. Raz na jakiś czas się pojawia.
O to tego nie wiedziałam. Tzn wyczytałam gdzieś ze klucie to zły objaw i mnie to martwiło. Ale właśnie po forum po dziewczynach widzę jak piszą ze dość często pojawiają się dwa słowa klucie i takie podszczypywanie bym to nazwała właśnie w dole brzucha . Dużo kobiet to ma więc może nie ma co panikować. A tak mniej więcej ile razy to masz na dzień dość często ? Ja tak z 5 razy w ciągu dnia dziś poczułam.

reklama
Do góry