reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
A to dupek nie wstrzymuje @? Wydawało mi się, że dopiero jak sie odstawia dupka to przychodzi okres. Muszę zgłębić temat i podpytać o to moją gin, może u mnie zadziała 🤔
No właśnie nie, jak @ ma przyjść to i tak przyjdzie 😊 Mi się kiedyś zdarzyło dostać w trakcie brania gdy cykl miałam skrócony. Pobierz sobie ulotkę tam jest opisane w jaki sposób się bierze i np. przy niewydolności ciałka żółtego bierze się po owulacji aż „do wystąpienia krwawienia”.

Ja juz 3mam kciuki żeby się udało . Są dwa pęcherzyki wiec szansa jest podwójna. Przesyłam Ci dużo fluidow ciążowych łap i rosnij ty tez .
Ja nierozumiem dlaczego niektóre z nas mają taką utrudniona drogę do szczęścia z kad to się bierze ja nawet nie zdawałam sobie sprawy ile kobiet ma problemy do czasu kiedy zaczęłam czytać różne wątki tutaj . Ja osobiście mam koleżanki dwie jedna się stara 8lat druga 6 o 1sza dzidzie jedna z nich miała już parę poronien i nikt nie znalazł przyczyny. Dlaczego tak musi być .
Pamiętam gdy jak leżałam w szpitalu przy poronieniu w 12tyg to obok była dziewczyna około 17 18 tyg i tez podali jej tabletki i czekała kiedy akcja porodowa się zacznie ale ona cierpiała w bólach widać było ledwo do łazienki szła dość spory brzuch miała chyba sama urodziła w pokoju po paru godzinach. W tym samym dniu co ja ronilo chyba z 6 dziewczyn o 6 za dużo .

Ja juz 3mam kciuki żeby się udało . Są dwa pęcherzyki wiec szansa jest podwójna. Przesyłam Ci dużo fluidow ciążowych łap i rosnij ty tez .
Ja nierozumiem dlaczego niektóre z nas mają taką utrudniona drogę do szczęścia z kad to się bierze ja nawet nie zdawałam sobie sprawy ile kobiet ma problemy do czasu kiedy zaczęłam czytać różne wątki tutaj . Ja osobiście mam koleżanki dwie jedna się stara 8lat druga 6 o 1sza dzidzie jedna z nich miała już parę poronien i nikt nie znalazł przyczyny. Dlaczego tak musi być .
Pamiętam gdy jak leżałam w szpitalu przy poronieniu w 12tyg to obok była dziewczyna około 17 18 tyg i tez podali jej tabletki i czekała kiedy akcja porodowa się zacznie ale ona cierpiała w bólach widać było ledwo do łazienki szła dość spory brzuch miała chyba sama urodziła w pokoju po paru godzinach. W tym samym dniu co ja ronilo chyba z 6 dziewczyn o 6 za dużo .
To jest straszne. Ja też nie zdawałam sobie z tego sprawy ile jest starających się z problemami.. Niech moc będzie z nami 😍 uda się i będzie wszystko dobrze, musimy w to wierzyć ❤️

To jest straszne. Ja też nie zdawałam sobie z tego sprawy ile jest starających się z problemami.. Niech moc będzie z nami 😍 uda się i będzie wszystko dobrze, musimy w to wierzyć ❤
Dokładnie tak 3maj. Ja taka zasadę miałam od początku ze się uda i koniec kropka ze będę szczęśliwa nawet jeśli miałabym sobie to szczęście narysować. Od samego początku wiedziałam że kiedyś się uda i koniec kropka

reklama
Do góry