reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
I tak ma być :)

Świetnie, że dzieciątko się rozwija i wszystko gra. Gratulacje jeszszcze raz mamusio. Tak tak przyzwyczajaj się do tego stwierdzienia :)
Ledwo zacznie gadać i będzie ciągle mamooooooo mamo! mamooooooooooo!

😂

Leniuchuj się, nadrób biblioteczkę, jedz ile dusza zapragnie.

Leż i niech Cie maż wachluje liśćmi i karmi owocami ;)

Super, że dziadziuś wie :)
Dzięki 😍 O dziwo wcale nie czuję się dziwnie z myśleniem o sobie jako o mamie, ale strasznie mnie to wszystko rozczula 😊 Do końca tygodnia tak właśnie będę leżeć a od pon chcę wrócić di pracy i zostać do lipca/sierpnia, skoro poród w październiku. Zobaczę jak będę się czuła 😊💪🏻

Ja Ci powiem tak. W grudniu miałam tak po antybiotykach które brałam na koniec listopada. Staraliśmy się normalnie. I wydaje mi się że się udało, ale była biochemiczna i się nie utrzymała. Miałam na 2woch testach cienie kresek A później negatyw. Więc jakby coś było nie tak przez przeziębienie to organizm sam odrzuci zarodek [emoji4] Jak to mówisz zasada wszytsko albo nic [emoji4]
Ja w grudniu tez miałam cienie na testach , a okres spóźnił się o prawie 5 dni , wiec sadze ze biochemiczna :( Leżę w łóżku i nie biorę leków... Ale grzańca wypiłam i staram się wypocić ... Wole właśnie nie brać jakieś chemii ...

Test owu wieczorny znowu prawie pozytyw ale jeszcze nie... A jak wiemy prawie robi wielką różnicę jeżeli chodzi o testu owu. Ten cykl spisuje na straty. Jest nietypowy, może przez to że choruje.. trudno. Nie ten to następny [emoji846][emoji1745] mam go już dość

Sraty pierdaty, co Wy dziewczyny ja już nie mam sił na te porażki. Już mam w nosie czy będa przytulanki czy nie, nawet nie zalezy mi, by coś zatrybiło.

Zrobię miejsca dla tej zasłużonej :) staraczki. A nie tam dla jakiegoś dinozauara, któremu nie pyka ;)

reklama
I po teście . Dziś 13 dc wiec wiadomo, ze za wcześnie , ale kreseczka ciemnieje,
5E117ED7-54CB-4555-BE2F-1BA9910CA7FF.jpeg
sluzik już ładny wg apki owu we wtorek, ale coś czuje ze może być troszkę wcześniej może pon ? :)

Do góry