reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Aww mały cud [emoji7][emoji7][emoji7] Ja akurat chcę żeby do starego moje były całe podobne, zobaczymy [emoji28]

Ale generalnie mała to wykapany mąż. Kazdy mówi, ze jest uderzająco do niego podobn. Nawet loczki zaczyna mieć po nim [emoji7][emoji7] tylko te błękitne oczy po mojej mamie k jaśniejsze włosy. I ka cudowne swą dołeczki jak się uśmiecha [emoji7][emoji7]

Miałam mieć wczoraj przytulanki z mężem mimo tej grypy. No i klątwa owulacyjna znowu nas nawiedziła. Mój biedny Antoś wymiotował całą noc. Musiałam z nim spać bo wybudzal się co godzinę. Więc nici z przytulanek. Dziś test owu taki chyba już mogę powiedzieć 99,9% pozytyw wieczorem już pewnie będzie pozytyw więc nie przegapiłam tylko się coś dziwnie te prawie pozytywy pojawiały, a później znikały. Kupiłam testow owu 50 a chyba będę musiała w przyszłym cyklu domówić. Męża zaczyna gardło boleć. Trzymajcie kciuki żeby nas ta nasza klątwa nie nawiedziła i tej nocy. Bo się zapłacze chyba... przytulanki były w nocy z środy na czwartek nie wystarczą żeby chociaż mieć nadzieję jak dziś znowu cos nam przeszkodzi [emoji849]Zobacz załącznik 1083347

Trzymam kciuki za owulacyjne szaleństwie dziesiątej nocy. I zdrówka życzę synkowi [emoji846]

Kochane, po badaniu USG pojechałam od razu do dziadziusia do szpitala, czuł się troszkę lepiej bo wykąpany i przebrany nawet ogolony wypachniony i wykorzystałam sytuację, powiedziałam, że zostanie pradziadkiem, łzy stanęły mu w oczach i nie mógł wykrztusić słowa... To były łzy szczęścia... Potem zapytał się czy mój mąż jest szczęśliwy, bo o mnie to pytać się nie musiał :D Kochany jest. Bardzo się cieszę, że już wie. Teraz możemy razem zmierzyć się z chorobą.

reklama
Do góry