reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Nie wiem czy tu jest was wiecej ...
Powiedzcie mi kiedy moge dostac krwawienia??
Mecza mnie już te piersi, sa coraz bardziej obolale..
Nie mam na razie zadnych boli brzucha itp..
Czy to moze trwac nawet kilka dni?
U mnie było tak: za pierwszym razem beta w czwartek 19.19, w piątek plamienie, w sobotę już normalne krwawienie (beta 5.36), za drugim razem w czwartek beta 12,7, w sobotę 19, a w środę krwawienie.

Która zaszła przy infekcji? Nie grypa tylko jakieś wirusisko koszmarne [emoji53] siedzę w pracy i wyć mi się chce że zawsze coś przy owu [emoji849]

Ja przy dość zjadliwym zapaleniu pęcherza - tzn ono zaczęło się jakiś tydzień po owu ale jednak, paskudna bakteria. Od 3+5 biorę cefuroksym

Na nfz. Ale sprzet usg starszy ode mnie. Ja juz nie wiem czy mowil o zarodkach czy pecherzykach... tu mi gada ze jakis pomiar wzkazuje na 7+6 czyli tydzien roznicy....
Ruda ja w czwartek widizalm pęcherzyk 2mm gdzie lekarz pokażą mi nawet miejsce przepływu bo miał tak dobry sprzęt. Zapłaciłam 150 zł. Wiem że kasa AE czasem lepiej nie oszczędzać. Pokażal ci dwa pęcherzyki?

Oczywiście wątki mi się dzisiaj pomieszały bo na Staraczkach więcej postów haha

Ja wolę wierzyć, że coś tam przechodzi, bo moja mama rodziła mnie 25 min + czas na wzięcie torby i dojechanie do pobliskiego szpitala i ja też bym tak chciała 😂
Moja też. Niestety ja nie miałam tyle szczęścia i Pierwszy 12godz już w Szpitalu a Drugi 8godz.

Serduszka nie widac. W sumie zaczal cos o 2 zarodkach gadac. Nic konkretnego nie powiedzial.
Na serduszko jest czas ale ja bym poszła gdzieś jeszcze dzisiaj prywatnie bo szkoda Twoich nerwów na buca.

reklama
Do góry