reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Opowiem wam coś [emoji41] Zrobilam wczoraj ogórkowa, podałam mojemu D, jak zjadł wstał zeby włożyć talerz do zmywarki i zauważyłam że ma spodnie opiete w kroczu [emoji23] Złapałam, pytam czym się podniecił a ten do mnie ze tak ogórkowa na niego zadziałała [emoji23][emoji23] Nic mu nie mówiłam że ogórkowa tu na wątku takie cuda działa [emoji23][emoji23]

To i wychodzi ze ogorkowa dziala tez na facetów:)
Opowiem wam coś [emoji41] Zrobilam wczoraj ogórkowa, podałam mojemu D, jak zjadł wstał zeby włożyć talerz do zmywarki i zauważyłam że ma spodnie opiete w kroczu [emoji23] Złapałam, pytam czym się podniecił a ten do mnie ze tak ogórkowa na niego zadziałała [emoji23][emoji23] Nic mu nie mówiłam że ogórkowa tu na wątku takie cuda działa [emoji23][emoji23]

No nie wierzę 😂 ta zupa to chyba faktycznie ma jakieś tajemne magiczne moce 🙀

reklama
Do góry