Ja sama chyba zaczelam mówić do bobo maja jak zaczęłam plamić i mowilam do brzucha maja nie mogę przejść tego drugi razUwazaj bo Maje to charakterne babki mam jedna w domu i ma taki charakterek ze mozna czasem wyjsc z siebie i stanąć obok
reklama
Jestem wściekła. Wstałam rano z lekka gorączka, bolącym gardłem i ogólnym. Czuje się jak kupa a wyglądam jeszcze gorzej [emoji53]
W tym tygodniu owu [emoji853] prawdopodobnie w piątek. Dziś chyba odpuszczę przytulanki [emoji21][emoji21] łąj nał, łaaaaaj
W tym tygodniu owu [emoji853] prawdopodobnie w piątek. Dziś chyba odpuszczę przytulanki [emoji21][emoji21] łąj nał, łaaaaaj
Sluszna koncepcja :-)My bedziemy wybierac jak juz bedziemy znali plec, na razie brak propozycji
Super . Grube krechy gratulacjeW sumie oby Bobo takich nie miało A mój luby już mowi o Bobo Maja albo Staś. Także jak mieliśmy 4 imiona wybrane tak mamy już tylko dwa
U nas jak będzie dziewczynka będzie bardzo podobnie Mia czytane (Miija) a chłopiec chyba James (dzejms ).
Co mnie zastanawia to tylko to ze mam bliznę po operacji na brzuchu i tylko ja czuję takie laskotanie od spodu. Tak to nie czuje się okresowo brzucha nie czuje żadnych kluc nic zero . Jedyne co to bardzo delikatne zawroty głowy po przebudzeniu i siku robie co 1,5h 2h ale też pije 2l wody dziennie nawet mi się w nocy chce pić cały czas mi się chce pić .
I budzę się w nocy i dziwie z 20min 1h nie mogę spać co u mnie to niespotykane bo normalnie potrafiłam Zaspa do pracy na 10 . Zegarek pokazuje przebudzenia nawet 3x na noc . I mam takie żywe sny ze aż się ich boje
I budzę się w nocy i dziwie z 20min 1h nie mogę spać co u mnie to niespotykane bo normalnie potrafiłam Zaspa do pracy na 10 . Zegarek pokazuje przebudzenia nawet 3x na noc . I mam takie żywe sny ze aż się ich boje
Przypominamy o zapisach do grupy prywatnej [emoji846]
Ruda wczoraj wstawiala, ale link już przepadł wśród pięknych testów [emoji7] i moich smetach o ogródkowej [emoji6]
Ruda wczoraj wstawiala, ale link już przepadł wśród pięknych testów [emoji7] i moich smetach o ogródkowej [emoji6]
Ogórkowe mamuśki- lista
Hejo hej :) jak wiecie robie liste odnosnie naszego ogorkowego wątku. Prosze o meldowanie sie :) Listę będę zamykac mysle najpozniej w niedziele ok. 20 zeby wszystkie dziewczyny sie zapisały :) Bardzo prosze o kolejne numerowanie zebym przy przepisywaniu nikogo nie pominęła :)
www.babyboom.pl
martini87
Fanka BB :)
Test robiłam 9 dpo więc dosyć wcześnie. Jak okres nie przyjdzie to teraz w czwartek planuje zatestowac znowu, wtedy będzie 12 dpo to już powinno być coś widać jeśli by się udało.Buuu a kiedy termin @? Moze jeszcze sie to zmieni?
martini87
Fanka BB :)
Duża dawka Wit c, coś na gardelko, wygrzać się pod kocem i może się chorobsko nie rozwinie :*Jestem wściekła. Wstałam rano z lekka gorączka, bolącym gardłem i ogólnym. Czuje się jak kupa a wyglądam jeszcze gorzej [emoji53]
reklama