reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Jestem wściekła. Wstałam rano z lekka gorączka, bolącym gardłem i ogólnym. Czuje się jak kupa a wyglądam jeszcze gorzej [emoji53]
W tym tygodniu owu [emoji853] prawdopodobnie w piątek. Dziś chyba odpuszczę przytulanki [emoji21][emoji21] łąj nał, łaaaaaj

Jestem dzień przed planowaną @
Zrobiłam juz ostatni na pamiątkę
14dpo 😍 kreski pojawiły się w 20sekund czułość testu 25

Załączniki

• 20200218_072640.jpg
    20200218_072640.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 68
Co mnie zastanawia to tylko to ze mam bliznę po operacji na brzuchu i tylko ja czuję takie laskotanie od spodu. Tak to nie czuje się okresowo brzucha nie czuje żadnych kluc nic zero . Jedyne co to bardzo delikatne zawroty głowy po przebudzeniu i siku robie co 1,5h 2h ale też pije 2l wody dziennie nawet mi się w nocy chce pić cały czas mi się chce pić .
I budzę się w nocy i dziwie z 20min 1h nie mogę spać co u mnie to niespotykane bo normalnie potrafiłam Zaspa do pracy na 10 😂. Zegarek pokazuje przebudzenia nawet 3x na noc . I mam takie żywe sny ze aż się ich boje 😒

Przypominamy o zapisach do grupy prywatnej [emoji846]

Ruda wczoraj wstawiala, ale link już przepadł wśród pięknych testów [emoji7] i moich smetach o ogródkowej [emoji6]

Jestem wściekła. Wstałam rano z lekka gorączka, bolącym gardłem i ogólnym. Czuje się jak kupa a wyglądam jeszcze gorzej [emoji53]
W tym tygodniu owu [emoji853] prawdopodobnie w piątek. Dziś chyba odpuszczę przytulanki [emoji21][emoji21] łąj nał, łaaaaaj
Duża dawka Wit c, coś na gardelko, wygrzać się pod kocem i może się chorobsko nie rozwinie :*

reklama
Do góry