reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Co mnie zastanawia to tylko to ze mam bliznę po operacji na brzuchu i tylko ja czuję takie laskotanie od spodu. Tak to nie czuje się okresowo brzucha nie czuje żadnych kluc nic zero . Jedyne co to bardzo delikatne zawroty głowy po przebudzeniu i siku robie co 1,5h 2h ale też pije 2l wody dziennie nawet mi się w nocy chce pić cały czas mi się chce pić .
I budzę się w nocy i dziwie z 20min 1h nie mogę spać co u mnie to niespotykane bo normalnie potrafiłam Zaspa do pracy na 10 😂. Zegarek pokazuje przebudzenia nawet 3x na noc . I mam takie żywe sny ze aż się ich boje 😒
Co do snów to dzisiaj śnił mi się namiętny romans z kolega z pracy 🙈 hehe cóż to był za sen ;)

reklama
Ile dpo wyszedł Ci pierwszy test pozytywny?
1szy raz w życiu test czułość 10 pokazał mi ładna cieniutka kreseczke w 9dpo (a miałam monitoring w tym cyklu to jestem pewna kiedy owu była ) to był 24dc następny dzień 10dpo czułość 25 pokazał mi elektryczny 'pregnant " 11 dpo 2 ładne kreseczki ale testowa cieńsza.
Robiłam badania z krwi 6dpo bo byłam już załamana dużo robiłam nawet próby watrobowe PRL progesteron i wyszedł 21 progesteron i to mnie pyklo do zatestowania bo wyniki robiłam w poniedziałek 6dpo 8dpo po pracy odebrałam i na następny dzień rano 9dpo zrobiłam test. Bo mi ten progesteronnie pasował a ja żadnych w tym cyklu luteiny czy suphaston nie brałam bo to olalam

Ja tylko się zastanawiam kiedy u mnie było zagniezdzenie bo wypada na 6dpo strasznie wczas trochę się boje bo to wczas czy nie utknelo gdzieś w jajowodzie. W ogóle zaczęłam mieć głupie myśli i zwaryjuje chyba do niedzieli do wizyty 🤔

Z tą genetyka to tak różnie. U mnie mama miała bezobjawowe łatwe ciąże a ja same problemy, najpierw z zajściem (mam za sobą 2 poronienia i 1 biochem) a później w ciąży też hocki-klocki się działy :/
Ja wolę wierzyć, że coś tam przechodzi, bo moja mama rodziła mnie 25 min + czas na wzięcie torby i dojechanie do pobliskiego szpitala i ja też bym tak chciała 😂

reklama
Spokojne, myśl pozytywnie [emoji6]
Ja tylko się zastanawiam kiedy u mnie było zagniezdzenie bo wypada na 6dpo strasznie wczas trochę się boje bo to wczas czy nie utknelo gdzieś w jajowodzie. W ogóle zaczęłam mieć głupie myśli i zwaryjuje chyba do niedzieli do wizyty [emoji848]

Do góry