reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Co mnie zastanawia to tylko to ze mam bliznę po operacji na brzuchu i tylko ja czuję takie laskotanie od spodu. Tak to nie czuje się okresowo brzucha nie czuje żadnych kluc nic zero . Jedyne co to bardzo delikatne zawroty głowy po przebudzeniu i siku robie co 1,5h 2h ale też pije 2l wody dziennie nawet mi się w nocy chce pić cały czas mi się chce pić .
I budzę się w nocy i dziwie z 20min 1h nie mogę spać co u mnie to niespotykane bo normalnie potrafiłam Zaspa do pracy na 10 😂. Zegarek pokazuje przebudzenia nawet 3x na noc . I mam takie żywe sny ze aż się ich boje 😒
Co do snów to dzisiaj śnił mi się namiętny romans z kolega z pracy 🙈 hehe cóż to był za sen ;)

reklama
Ile dpo wyszedł Ci pierwszy test pozytywny?
1szy raz w życiu test czułość 10 pokazał mi ładna cieniutka kreseczke w 9dpo (a miałam monitoring w tym cyklu to jestem pewna kiedy owu była ) to był 24dc następny dzień 10dpo czułość 25 pokazał mi elektryczny 'pregnant " 11 dpo 2 ładne kreseczki ale testowa cieńsza.
Robiłam badania z krwi 6dpo bo byłam już załamana dużo robiłam nawet próby watrobowe PRL progesteron i wyszedł 21 progesteron i to mnie pyklo do zatestowania bo wyniki robiłam w poniedziałek 6dpo 8dpo po pracy odebrałam i na następny dzień rano 9dpo zrobiłam test. Bo mi ten progesteronnie pasował a ja żadnych w tym cyklu luteiny czy suphaston nie brałam bo to olalam

Ja tylko się zastanawiam kiedy u mnie było zagniezdzenie bo wypada na 6dpo strasznie wczas trochę się boje bo to wczas czy nie utknelo gdzieś w jajowodzie. W ogóle zaczęłam mieć głupie myśli i zwaryjuje chyba do niedzieli do wizyty 🤔

Z tą genetyka to tak różnie. U mnie mama miała bezobjawowe łatwe ciąże a ja same problemy, najpierw z zajściem (mam za sobą 2 poronienia i 1 biochem) a później w ciąży też hocki-klocki się działy :/
Ja wolę wierzyć, że coś tam przechodzi, bo moja mama rodziła mnie 25 min + czas na wzięcie torby i dojechanie do pobliskiego szpitala i ja też bym tak chciała 😂

reklama
Spokojne, myśl pozytywnie [emoji6]
Ja tylko się zastanawiam kiedy u mnie było zagniezdzenie bo wypada na 6dpo strasznie wczas trochę się boje bo to wczas czy nie utknelo gdzieś w jajowodzie. W ogóle zaczęłam mieć głupie myśli i zwaryjuje chyba do niedzieli do wizyty [emoji848]

Do góry