reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Wszystko przed Tobą hahaJezu... współczuję Ci. Ja to wymiotow nie mam raczej coś takiego jak refluks... cofa mi się i tyle... No i zgage mam od tego [emoji36] I mdli, chociaż od jakieś 30 min jest mi trochę lepiej [emoji848]
Jak się okaże, że będzie teraz córa to pomyslę o przebranżowaniu bo póki co intuicja nie zawodzi O ciąży też wiedziałam w 1dc hahahaTy to też masz coś z wróżki... U mnie też od razu widziałaś po wieczorem kresce że to ciąża [emoji173][emoji16]
Smerfetka94
No to ja tez dwa poronienia...Ostatnie 20 styczeń...cześć wam jestem i ja bo Verona mnie zaczarowala i ogorkową jadłam 5dni i ciąża jak jak ja się pytam?
smerfetka gratuluję ja jestem po 2ch poronieniach nie mam dzieci teraz w ciąży trzeciej cholera musi być dobrze więc i tobie życzę . Mój mąż też zabronił co kolei robić dmuchany chuchamy.
Dwa+Trzy
Też często mam chęć się rozwyć na poczekalni bo mnie denerwują te opóźnienia :/A ja czekam dalej na endo. Mialam wejsc 18:40 nie weszlam dalej. A 19:10 polozna 19:20 gine. Zaraz sie tu poplacze!! Ile mozna tam siedziec!! Mam juz dosc!! Nie przyjma mnie do poloznej i do gine
Verona26
Ja ogarnialam 2 to trzeci też ogarnę [emoji16][emoji16]
Ja pierdziele, dziękuję za zaproszenie [emoji3590]ja też lubię czytać i o ogórkowej i reszcie ale jak ja ogarnę dwa wątki jak miałam problem z jednym?! [emoji23][emoji23] Liczę, że większość z nas się jednak przeniesie tutaj
Ja myślę że tam będzie 5 stron na cały dzień a tu 50 na dzień to ogarniesz bo jak tamten ogarnelas to i to ogarniesz tam było 55 stron na dzień tu będzie 50 tam 5 wiec dalej nam da 55 stronJa pierdziele, dziękuję za zaproszenie ❤ja też lubię czytać i o ogórkowej i reszcie ale jak ja ogarnę dwa wątki jak miałam problem z jednym?! Liczę, że większość z nas się jednak przeniesie tutaj
Verona26
No to pamiętam jak pisałaś cały cykl że Ty już wiesz [emoji23][emoji23] od 1 sc cyklu że to będzie to!!+ [emoji16][emoji173] no i wyszło!
Wszystko przed Tobą haha
Jak się okaże, że będzie teraz córa to pomyslę o przebranżowaniu bo póki co intuicja nie zawodzi O ciąży też wiedziałam w 1dc hahaha
Verona26
Czemu na cudowne wieści! [emoji7][emoji173]
A ja czekam dalej na endo. Mialam wejsc 18:40 nie weszlam dalej. A 19:10 polozna 19:20 gine. Zaraz sie tu poplacze!! Ile mozna tam siedziec!! Mam juz dosc!! Nie przyjma mnie do poloznej i do gine [emoji24][emoji24][emoji24]
reklama
Dobrze że teściowa syna ogarnia bo bym nieogarnela.
Stary musiał w pracy zosstac więc nas ominęła filharmonia ( dzięki Bogu [emoji23])
Dzisiaj miałam najfajniejszą walentynkowa randkę z Synkiem. Cudnie było, ale zezarl skubany cała pizzę 20cm. Ma młody spust po rodzicach [emoji1787][emoji6]
Stary musiał w pracy zosstac więc nas ominęła filharmonia ( dzięki Bogu [emoji23])
Dzisiaj miałam najfajniejszą walentynkowa randkę z Synkiem. Cudnie było, ale zezarl skubany cała pizzę 20cm. Ma młody spust po rodzicach [emoji1787][emoji6]