reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Czyli on z tych ze 37.5 i dzwoncie po grabarza ? ;) moj majac 41.5 sie do pracy wybierał
No ma 37.5 i odkąd wrócisz pracy z kwiatami, zjadl obiad i śpi... dzisiaj nigdzie nie idziemy bo oboje nie czujemy się najlepiej, umówiliśmy się że jutro będzie mniej ludzi więc pojedziemy gdzieś na kolację A później ze znajomymi mamy się spotkać [emoji4]

reklama
Właśnie nie! Ostatnio miał 40 to dopiero zaczął się trzęsc. Tak z spoko aż tak źle nie jest [emoji23][emoji23][emoji23] zmęczony był po pracy to zasnął, a ja siedzę jak zabił sama [emoji2356][emoji2356]
Czyli on z tych ze 37.5 i dzwoncie po grabarza ? ;) moj majac 41.5 sie do pracy wybierał

Ty to też masz coś z wróżki... U mnie też od razu widziałaś po wieczorem kresce że to ciąża [emoji173][emoji16]
Ja spędziłam caluśkie 3 tygodnie nad muszlą, płakałam już z bezsilności. Całymi dniami i nocami niezależnie od tego czy coś zjadłam czy zupełnie nic. Naprawdę armagedon :/ Schudłam 5kg .
Teraz zdarza mi się raz w czas ale mdłości nie odstępują.

No ma 37.5 i odkąd wrócisz pracy z kwiatami, zjadl obiad i śpi... dzisiaj nigdzie nie idziemy bo oboje nie czujemy się najlepiej, umówiliśmy się że jutro będzie mniej ludzi więc pojedziemy gdzieś na kolację A później ze znajomymi mamy się spotkać [emoji4]
To niech zdrowieje bidulek zeby jutro mial sile.
To tylko walentynki. Mi tez sie nie chce wychodzić chociaż czuje sie ok.
Posiedzimy w domu, pogadamy,W. non stop odwala szopke to sie posmieje przynajmniej.
Może tez jutro gdzies sie wybierzemy na chwile

A ja czekam dalej na endo. Mialam wejsc 18:40 nie weszlam dalej. A 19:10 polozna 19:20 gine. Zaraz sie tu poplacze!! Ile mozna tam siedziec!! Mam juz dosc!! Nie przyjma mnie do poloznej i do gine 😭😭😭

Ja Wam powiem laski ze mam przesrane. Nawet herbaty nie moge sobie sama.zrobic jak W. jest w domu :D

Powtarza mi ze bedzie dobrze, ze teraz Nam sie uda, caluje brzuch...
Musi byc dobrze!!!
cześć wam jestem i ja bo Verona mnie zaczarowala i ogorkową jadłam 5dni 😂 i ciąża jak jak ja się pytam?
smerfetka gratuluję ja jestem po 2ch poronieniach nie mam dzieci teraz w ciąży trzeciej cholera musi być dobrze więc i tobie życzę . Mój mąż też zabronił co kolei robić dmuchany chuchamy.

reklama
Do góry