reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogólnopolskie spotkanie Kwietniówek 2010

reklama
Oficjalnie już mogę wypowiedzieć się w sprawie spotkania. I niestety przełożyli mi zjazdy i 1.06 mam egzamin i nie mogę przyjechać a żałuję, do ostatniej chwili miałam nadzieję, że się uda.

Wchodze czytam nowy watek po tytule mysle fajnie pewnie spotkanko sie szykuje i zapewne w stolicy...a gdzie tam, toż to na końcu swiata jak dla mnie heheheh. Do stolicy jeszcze bym z dzieciakami sie zabrała, no nawet K by nic nie mówił, bo juz cos planowalismy by sie wybrać dziecku zoo pokazać ,samemu pozwiedzac. Ale w tak dalekie terny wyjazd odpada.Szkoda.
Nata- podziwiam.

jAK NARAZIE było mi tylko zaszczyt Agnieszke poznac w maju :) z odległych ode mnie stron.
Agnieszka- właśnie obiecaliscie ze nas odwiedzicie :-)

Isabela :-:)-:)-( ale mam nadzieję że w tym roku się spotkamy :tak:

Filonka PO pierwsze obiecałaś mi kiedyś że przyjedziesz mi pomóc w ogrodzie ;-) więc teraz nie kombinuj :-p
PO drugie do nas masz jakieś 100 km więcej niż do Agnieszki do Rybnika tak więc to rzut beretem ;-)
PO trzecie wspominałaś coś o zwiedzaniu, zoo jest we Wrocławiu przez który musicie przejechać:tak: zabytków tam jak
mrówków :-) niedaleko nas też dużo ciekawych miejsc :tak:

Tak więc zapraszam, wiem że to daleko , ale tak naprawdę to niestety my które mieszkamy na krańcach Polski do wszystkich mamy daleko;-)

Gosieńka- tak tylko Agnieszke odwiedzilismy przy okazji wczasów u rodzinki. a to inna sprawa. Pamietam tez o ogrodzie....moze kiedys jak dzieci podrosną , a moj K dorosnie do decyzji by mnie puścic w Polske pociagiem , bo ja uwielbiam taka podróz.To wtedy bede odwiedzac.W maju tez chcialam sama pojechaiem z Kacprem, to sie uparł ze nas zawiezie i sam skorzysta z urlopu.:-)on mnie nawet do Warszawy z dzieckiem nie chce puscic pociągiem.A kiedys to pół Polski przejechalam co miesiąc + loty samolotem , by spotykac sie we Włoszech jak on tam mieszkał.:tak::tak:

Dziewczyny odświeżam wątek bo spotkanko pomalutku się zbliża :tak:

Potrzebuję kilku informacji w sprawie noclegu, u mnie w domu są 4 pokoje do dyspozycji ( jeden w sumie zajęty dla specjalnego gościa niespodziankę :-)), mogę tez załatwić nocleg w pobliskiej agroturystyce, kilka domów od nas :tak: Napiszcie co i jak i ja już będę działać.

Mam też prośbę do dziewczyn Wrocławskich ( bo najbliżej mieszkają ) w związku z tym że ja antytalencie jestem jeśli chodzi o pieczenie to może któraś coś słodkiego wyczaruje :tak:

Jak coś jeszcze mi się przypomni to na bieżąco będę wątek odświeżać , teraz tylko niech ciotki czarownice w garach mieszają coby pogoda dopisała ( 19 maja też bo u nas komunia ;-)) no i Zielona gołębie też z ciepełkiem już wysyłaj :-)

Gosienka poniewaz nie wiem jak moje chlopaki ze spaniem, oni wczesniej chodza w kime, chociaz moze matka sadystka by im nieco na wyjezdzie odpuscila, to jakbysmy mogli zakoczowac u Was byloby git. A jak nie, bo nie wiem ile ludkow i skad summa sumarum zjedzie, to moze byc i agroturystyka, tylko daj znac po ile :)

Cos do jedzenia na bank przywieziemy, dogadamy blizej terminu :) jak bedzie wiadomo, jaka pogoda :) i co robimy. Rozumiem, ze zjezdzamy 1 czerwca (my mamy wolne od czw.wiec byc moze w okolicy bedziemy wczesniej, zeby sobie po gorach pochodzic... na razie noc pewnego :)

Kciuki za pogode zacisniete :)

reklama
Ja raczej będę tylko w sobotę ;-) więc noclegu nie trzeba liczyć.
A coś dobrego też mogę przywieźć nawet może być słodkie ale takie co się nie zepsuje w aucie :-D
Jeszcze co do noclegu pogadam z A. czy pojedzie z nami czy sama z chłopcami jadę to dam ci znać :tak:

Do góry