reklama
Nata Ty lepiej samolotem leć Jak chcecie to wyjedź 31go , przenocuj u mnie i rano mykniemy na dół
Zawsze lepiej na dwa razy także pomyśl . Z wawy do mnie jest super dojazd a potem i tak pewnie gierkówką musicie jechać .
Zawsze lepiej na dwa razy także pomyśl . Z wawy do mnie jest super dojazd a potem i tak pewnie gierkówką musicie jechać .
Ostatnia edycja:
Zielona, kanary czy inne karaiby też mogą być...byle driny z palemką były i nie trzeba było rano wstawać
najwyżej świnki przemalujesz, haha :-)
1-2 pasi, dzień dziecka w tle, przynajmniej nie będę się musiała wysilać z niespodzianką dla dzieciarni :-)
Oby tych dzików starczyło
najwyżej świnki przemalujesz, haha :-)
1-2 pasi, dzień dziecka w tle, przynajmniej nie będę się musiała wysilać z niespodzianką dla dzieciarni :-)
aniez
Fanka BB :)
Postaramy się być :-) nie pamiętem co prawda, kiedy wyjeżdżamy w maju, ale chyba wracamy w maju... jak znajdę kajet, albo rezerwację to będę w domu jutro sprawdzę, bo dzisiaj ryję nocem w ziemi.
Nata, matko, ile godzin Tobie przewiduje dojazd?
Jak ktoś sobie życzy trasę z Wawy na Wrocek bez zwalniaczy, mieścin co chwila, patroli, fotoradarów itd., bo ta od Gierkówki jest o kant tylka rozbić, to dawać znać.
Nata, matko, ile godzin Tobie przewiduje dojazd?
Jak ktoś sobie życzy trasę z Wawy na Wrocek bez zwalniaczy, mieścin co chwila, patroli, fotoradarów itd., bo ta od Gierkówki jest o kant tylka rozbić, to dawać znać.
aniez
Aniam- stary robi swoją trasą w 3:40- 4:00 h (zależy od dnia). Pierwsze slyszę o autostradzie z Wawy do Wrocka, szybko jest tylko do Piotrkowa Trybunalskiego, potem się zaczyna cyrk... w zasadzie czasem cyrk zaczyna się wcześniej, jak "przyjezdni warszawiacy" wracają do domu. Stary jezdzi tam non stop, wylatuje A2 (autostradą 150 km) na Poddobie (potem już drogi krajowe).
Ostatnia edycja:
Aniez z wawy nie ma Ale dalej jest . A trasa nie taka straszna , sama nią wiele razy jechałam . Daleko i tyle . Ale napisz swoją to sobie porównam .
No i zależy o której się jedzie , bo to też ma znaczenie .
Mój na szczęście już nie jeździ i święty spokój
No i zależy o której się jedzie , bo to też ma znaczenie .
Mój na szczęście już nie jeździ i święty spokój
gosienkag76
Widzę że sytuacja się klaruje Jak mnie to cieszy :-)
Monia ty się chyba naoglądałaś " Samych swoich "
Nata możecie już w piątek przyjechać,kurcze wiem że to bardzo daleko ale czego się nie robi dla kwietniówek ;-)
Monia ty się chyba naoglądałaś " Samych swoich "
Nata możecie już w piątek przyjechać,kurcze wiem że to bardzo daleko ale czego się nie robi dla kwietniówek ;-)
reklama
Podziel się: