Witam dziewczyny poszukuje pomalu odziezy na dziewczynke wiek 3-4latka mowie ze pomalu bo coreczka ma dopiero 20 miesiecy ma duzo juz na 2-3latka ale jakby sie cos fajnego trafilo to moge jakos sie dogadac? takze interesuja mnie zabawki ale tak lalki dzidziusie, klocki lego tylko tym malutka sie bawi...mam nadzieje ze mi pomoze ktoras z was.? moj kontakt email: margaritkaa21@wp.pl oraz gg.6883231 pozdrawiam
reklama
ponawiam ogłoszenie:
mam do sprzedania huśtawkę graco Wilkinson Plus Graco Playtime Swing Dots - review, compare prices, buy online używana kilka razy,stan idealny,cena 55 euro
podgrzewacz do butelek tommee tippee 20 euro
mata edukacyjna tiny love http://www.bobomarket.pl/-b-wk-g-/-m...7586199,1.html
jeśli znajdzie się ktoś zainteresowany to proszę pisać pod nr gg 13323861
mam do sprzedania huśtawkę graco Wilkinson Plus Graco Playtime Swing Dots - review, compare prices, buy online używana kilka razy,stan idealny,cena 55 euro
podgrzewacz do butelek tommee tippee 20 euro
mata edukacyjna tiny love http://www.bobomarket.pl/-b-wk-g-/-m...7586199,1.html
jeśli znajdzie się ktoś zainteresowany to proszę pisać pod nr gg 13323861
Sprzedam nosidelko renomowanej szwedzkiej firmy baby bjorn.
Nosidelko od 3,5 kg do 11kg. Regulowana dlugosc, nosidelko rosnie wraz z dzieckiem.Fantastyczne zapecia umozliwiajace wlozenie dziecka na lezaco lub w pozycji stojacej samodzielnie.Mozliwosc noszenia dziecka tylem badz przodem.
NAjbezpieczniejsze nosidelko na rynku!!!
BABYBJÖRN Baby Carrier Original Classic - The classic original
Cena 40 euro (do sprzedania2 szt)
Nosidelko od 3,5 kg do 11kg. Regulowana dlugosc, nosidelko rosnie wraz z dzieckiem.Fantastyczne zapecia umozliwiajace wlozenie dziecka na lezaco lub w pozycji stojacej samodzielnie.Mozliwosc noszenia dziecka tylem badz przodem.
NAjbezpieczniejsze nosidelko na rynku!!!
BABYBJÖRN Baby Carrier Original Classic - The classic original
Cena 40 euro (do sprzedania2 szt)
Ostatnia edycja:
PATRYCJA3007
Zaciekawiona BB
Witam
Szukam ubrań dla córki w wieku 6-12 miesięcy
hej
poszukuje bramki szerokiej zabezpieczajacej na schody.
sprzedam:
-summer infant 3stage seat (malo uzywany, urwane skrzydelka przy pszczolce-efekt przeprowadzki ) 40e
-wanienke fp aquarium centre - 20e
-krzeselko do kapieli - bath seat (uzyte kilka razy) 10e
-wozek graco stylus (spacerowka, folia, spiworek na nozki, nosidelko/fotelik do 13kg, torba) 80e
wiecej info na priv
*ceny do malej negocjacji
sprzedam:
-summer infant 3stage seat (malo uzywany, urwane skrzydelka przy pszczolce-efekt przeprowadzki ) 40e
-wozek graco stylus (spacerowka, folia, spiworek na nozki, nosidelko/fotelik do 13kg, torba) 80e
wiecej info na priv
kasiekgalway4
Zaciekawiona BB
hej
sprzedam:
wiecej info na priv
Zobacz załącznik 359496Zobacz załącznik 359497Zobacz załącznik 359498
Hejka. Mam bramke wysylam Ci priva
MX6
Początkująca w BB
Cześć szukam chuśtawek ogrodowych takich w kąplecie z drabinkami taki mały plac zabaw najlepiej drewnianiany i bieżni elektrycznej najlepiej żeby było w załączniku do biegania
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Witam
ja mam duzo ciuszkow musialabym tylko fotki porobic
Podziel się: