reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
SPRZEDAM zabaweczki ;-)
zabawki.jpg

Sprzedam siedzonko do karmienia, podwieszane do stolu. Funkcjonalne i wygodne. Bardzo krotko uzywane, czyste i w bardzo dobrym stanie. Uzywane bardzo krotko, tylko przez moja corke. Niestety nie pasuje nam stolu w nowym domu wiec zmuszona jestem sprzedac:baffled:
Cena 20€
Dla zainteresowanych foty na @

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny mam do sprzedania 3 pary bucików na dziewczynke : adidaski rozmiar 19 bialo rozowe, bluciki letnie ADAMS nowiutkie 6-9mc oraz buciki odkryte rozmiar 6-12mc. IMG_0275g.jpg Buciki tez nie zalozone ani razu...stan idealny. Adidaski zalozone pare razy ale w bardzo dobrym stanie. Chetne prosze o pisanie na prywatne lub email: margaritkaa21@wp.pl moge sprzedac kazda pare osobno lub wszystkie razem.

Ostatnia edycja:
Mam do sprzedania paystation2 z 2 padami i mniej wiecej 20grami(strzelanki,przygodowe,football,lego).Gra w pełni sprawna oczywiscie :)
I moja koleżanka ma na sprzedaż nowe komplety poscieli do łózeczka (z osłonkami bocznym,baldachimem).
Zdjęcia i szczegóły podam zainteresowanym :))) dziekuje za uwage hehe :)))

UAKTUALNIAM I PONAWIAM:-)

Sprzedam:

- duzy karton ubranek dla chlopca w rozm.3-6 mies. Ubranka czyste, zadbane w bardzo dobrym stanie. Wiekszosc markowa- NEXT, H&M, MOTHER CARE, GAP, ADAMS i inne :) Ponad 30 szt. Cena €30
- mate edukacyjna, €15
- poduszke do karmienia, €10
- siedzonko do kapieli od 6 mies, €10 SPRZEDANE
- duza wanienke z wkladka dla niemowlaka €10 SPRZEDANE
- komplet: oslonke na lozeczko z kolderka i poszewka na podusie (dla dziewczynki, w kolorze rozowym), €15
- nosidlo na brzuch Baby Bjorn, € 10
- torbe na rzeczy maluszka Penaten z doczepianym przewijakiem, €10 SPRZEDANA
- termoopakowanie na butelki, NUK, €5

Wszystkie rzeczy czyste, zadbane, w bardzo dobrym stanie!!! Wiekszosc uzywana tylko przez moje dzieci.

Za calosc taniej + GRATISY, duuuuuzo!!!!! :):):)

Jesli ktos jest zainteresowany, to przesle zdjecia na @- niestety cos sie u mnie poprzestawialo i nie moge dodac zadnego zdjecia:/:/:/
Ewentualnie zdjecia mozna zobaczyc w dziale ogloszen na stronie www.galway.pl Tam tez dodalam swoje ogloszenia i zalaczylam zdjecia;-)

Ostatnia edycja:
reklama
SPRZEDAM ZESTAW UBRANEK 18-24MC DLA DZIEWCZYNKI W TYM SWETEREK DUNNES STORES ROZOWY, BLUZA BORDOWA W KWIATUSZKI CIEPLUTKA, BLUZECZKA ELEGANCKA W KWIATUSZKI FIRMY GIRL2GLIRLS ORAZ DRESY ROZOWE CHEROKEE CENA ZESTAWU 7E. .
PO ZA TYM NA SPRZEDAŻ MAM ZESTAW BIŻUTERII ORIFLAME (WSZYSTKO NOWE)PLUS DODAJE DO TEGO ZESTAWU 3 POMADKI(NOWE) AMERYKANSKIEJ FIRMY T.C.W CENA DO UZGODNIENIA:)
KURTECZKA Z KAPTURKIEM FIRMY NEXT 0-3MC JAK NOWA ZAŁOZONA 1 RAZ PLUS SPODNIE OCIEPLANE 0-3MC NIE ZAŁOŻONE ANI RAZU.
ZESTAW KOSMETYKÓW T.C.W WSZYSTKO NOWE W SKŁAD ZESTAWU WCHODZĄ KOSMETYCZKA, LUSTERKO 3 KREDKI, POMADKA CIEMNY BRĄZ ORAZ 4 CIENIE SYPKIE PERŁOWE KOLORY:FILOLET RÓŻ BIEL ORAZ BRĄZ...CENA DO UZGODNIENIA:)
OCZYWIŚCIE MOGĘ WYSŁAĆ INNE ZDJĘCIA. KONTAKT: WIADOMOŚC PRYWATNA, GG.6883231 LUB EMAIL: margaritkaa21@wp.pl
IMG_0574asss.jpgIMG_0576asss.jpgIMG_0575addd.jpgIMG_0578asss.jpg

Do góry