reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Sprzedam : sweterek MARKS&SPENCER rozmiar z metki do 3 miesiecy, 1euro
-kurteczka NEXT rozmiar z metki do 1miesiaca( corcia nosila do 3 miesiecy ;) ) 3 euro
-fotelik samochodowy różowy od0-13 kg firmy HAUCK -5 EURO
-fotelik samochodowy firmy graco 0-13 kg -5 euro
-samochodzik ( brak kierownicy ,w tajemniczy sposób zginęła ) 5 euro ZAKLEPANY
-pajacyk na zime dla dziewczynki kolor jasny róż firmy LADYBIRD rozmiar z metki 0-3 ale jak dla mnie to wiekszy-uzywany doslownie 3 razy :)-8euro

zdjecia na poprzedniej str :)

reklama
Sprzedam : sweterek MARKS&SPENCER rozmiar z metki do 3 miesiecy, 1euro
-kurteczka NEXT rozmiar z metki do 1miesiaca( corcia nosila do 3 miesiecy ;) ) 3 euro
-fotelik samochodowy różowy od0-13 kg firmy HAUCK -5 EURO
-fotelik samochodowy firmy graco 0-13 kg -5 euro
-samochodzik ( brak kierownicy ,w tajemniczy sposób zginęła ) 5 euro ZAKLEPANY
-pajacyk na zime dla dziewczynki kolor jasny róż firmy LADYBIRD rozmiar z metki 0-3 ale jak dla mnie to wiekszy-uzywany doslownie 3 razy :)-8euro
-pajac na zime bialy w srebrne gwiazdki baaardzo cieplutki firmy LADYBIRD rozmiar z metki3-6 miesiecy-cena 4euro

Ostatnia edycja:
Witam was wszystkie mamusie jestem tutaj nowa wiec musze jutro pomalutku zorientowac sie w tej sytuacji na forum, ale przejde do konkretow...mam do sprzedania wiele ciuszkow dla dziewczynki wiek rozny od 0-3mc, 3-6mc, 6-9, 9-12 12-18 i pare 18-24mc mam takze wiele zabawek uniwersalnych ale takze typowo dla dziewczynki ...chetnym moge wyslac zdjecia na emaila. Ciuszki sa w bardzo dobrym stanie znanych firm niektore nowe, oczywiscie moge sprzedac rozmiarami, zabawki tez w bardzo dobrym stanie mam np: slimaka fisher price z kszaltami klockow do wrzucania, baczka VTECH, zyrafe Fisher price z pileczkami wozek chodzic VTECH rozowy i wiele wiecej zabawek tak jak wczesniej wspomnialam moge wyslac zdjecia. Po za tym mam nosidelko kolorki raczej chlopiece nowiutkie nie uzywane ani razu, butelki fisher price 2x250ml plus zapasowe dwa smoczki smoczki i butelki nowe. Jeszcze tak jestem konsultantka wiec mam wiele kosmetykow oriflame i avon na sprzedaz plus duzo nowej bizuterii..jezeli ktos jest zainteresowany czym kolwiek prosze pisac na emaila: margaritkaa21@wp.pl lub gg.6883231 na pewno sie dogadamy :) pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje ze nie namieszalam az tak strasznie i da sie to wszystko jakos przeczytac...

Na sprzedaż nocnik. (jak na zdjeciu, 3 pozycyjny-1.normalny nocnik,2. z drabinka nakladany na ubikacje, 3.nakladka na ubikacje)

cena 15e nocnik.jpg

reklama
witanko
ja tak z innej beczki wyskoczę
czy ktoś zna może lub ma namiary na jakiegoś instruktora nordic walking (najlepiej polskiego oczywiście) w okolicy Limerick?

Do góry