sorki bardzo dziewczyny ale ja sie nie moge powstrzymac jak widze takie rzeczy
to jest zwyczajne nabijanie ludzi w butelke i tym razem napierw sie upewnilam z cena wiec same mi przyznacie ze mam racje
prosze bardzo
cena nowej maty skoro nowa jest za 34euro to jak mozna sprzedawac uzywana w super stanie w cenie promocyjnej za 35
normalnie szok
dziewczyny nie dajcie sie nabijac w butelke takie rzeczy to mozna sprzedac za 3 paczki pampersow
a nie w cenie nowej
chodzi mi o to , ze jak cos kupuje nowe i kosztuje 100euro to jak juz jest to uzywane to sprzedaje za 50% ceny a nie jakies kosmiczne ceny jak tu podajecie
czyli nowa mata kosztuje 35e to mozesz ja sprzedac za maksymalnie 17e tak jak powiedzialam jakies 3 paczki pampersow a nie cena nowej
co do kolyski skoro nowa kosztuje 99e to ja sugruje cene maksymalna 45e a nie 100e bez zartow moje drogie panie
Ja osobiscie uwazam ze tak sie powinno psrzedawac zeczy z 2 reki ze sie tak wyraze za polowe ceny
wiec kolyska maksymalnie wartosc 4 paczki pampersow + 20e , wiec ja prosze was nie robie sobie ja w tym temacie
choc temat kolyski to jak dla mnie jest 70e za nowa bo teraz podrozaly ale to szczegol wiec maksymalnie 30e to naprawde uczciwa cena
Osobiscie preferuje inna metode sprzedazy rzeczy uzywanych jak np: polowa ceny 50% albo wymiana na cos innego czy ewntualnie symoliczne ceny
Dobra ja juz wiecej sie nie wypowiadam ale to musialam powiedziec bo mi serce sie kraja jak widze takie naciaganie na kase to jest nie fer moim zdaniem , musialam powiedziec zeby inne mamy mogly same to ocenic i nie dac sie robic w bambuko
przysiegam ze to ostatnie moje zdanie na temat tych cen i sie wiecej nie bede mieszala i przepraszam moderatorow ale mam chyba za dobre serce i musialam to pruszyc a teraz ide sobie walne lampke dobrego winka z mamusia to moze ostudzi moje emocje ehhhhhhhhh...........
EDYCJA:
Gratuluje serdecznie Justynko i mam nadzieje ze udalo ci sie kupic ja w rozsadnej cenie jak mozesz to napisz mi na priva ile dalas pozdroweczki ;-)