reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Sprzedam(tym razem nie futro)wór zabawek dla chłopca-m.in.monopol junior,samochodziki,tor z mostkiem,po którym jezdzi autko na baterię,karton z wieloma grami(bilard,koszykówka,cymbercoś tam-zapomniałam nazwy-nie wiem jak to opisać-w jednym pudełku zmieniane plansze i kilka gier)i kilka innych zabawek-aha-klocki do budowania aut z bajki"auta".za wszystko20euro:))))
Lubiczanko, za 20€:szok: Toz to zdzierstwo w bialy dzien:-D:-D:-D

reklama
Sprzedam(tym razem nie futro)wór zabawek dla chłopca-m.in.monopol junior,samochodziki,tor z mostkiem,po którym jezdzi autko na baterię,karton z wieloma grami(bilard,koszykówka,cymbercoś tam-zapomniałam nazwy-nie wiem jak to opisać-w jednym pudełku zmieniane plansze i kilka gier)i kilka innych zabawek-aha-klocki do budowania aut z bajki"auta".za wszystko20euro:))))
Och,Ty!Nie mogłaś wcześniej się zdecydować?!:wściekła/y:Kupiłabym od Ciebie wczoraj:-(

sorki bardzo dziewczyny ale ja sie nie moge powstrzymac jak widze takie rzeczy
to jest zwyczajne nabijanie ludzi w butelke i tym razem napierw sie upewnilam z cena wiec same mi przyznacie ze mam racje
prosze bardzo cena nowej maty skoro nowa jest za 34euro to jak mozna sprzedawac uzywana w super stanie w cenie promocyjnej za 35:confused: normalnie szok:szok:

dziewczyny nie dajcie sie nabijac w butelke takie rzeczy to mozna sprzedac za 3 paczki pampersow
a nie w cenie nowej :szok: chodzi mi o to , ze jak cos kupuje nowe i kosztuje 100euro to jak juz jest to uzywane to sprzedaje za 50% ceny a nie jakies kosmiczne ceny jak tu podajecie :no:

czyli nowa mata kosztuje 35e to mozesz ja sprzedac za maksymalnie 17e tak jak powiedzialam jakies 3 paczki pampersow a nie cena nowej

co do kolyski skoro nowa kosztuje 99e to ja sugruje cene maksymalna 45e a nie 100e bez zartow moje drogie panie

Ja osobiscie uwazam ze tak sie powinno psrzedawac zeczy z 2 reki ze sie tak wyraze za polowe ceny

wiec kolyska maksymalnie wartosc 4 paczki pampersow + 20e , wiec ja prosze was nie robie sobie ja w tym temacie
choc temat kolyski to jak dla mnie jest 70e za nowa bo teraz podrozaly ale to szczegol wiec maksymalnie 30e to naprawde uczciwa cena

Osobiscie preferuje inna metode sprzedazy rzeczy uzywanych jak np: polowa ceny 50% albo wymiana na cos innego czy ewntualnie symoliczne ceny

Dobra ja juz wiecej sie nie wypowiadam ale to musialam powiedziec bo mi serce sie kraja jak widze takie naciaganie na kase to jest nie fer moim zdaniem , musialam powiedziec zeby inne mamy mogly same to ocenic i nie dac sie robic w bambuko :-p

przysiegam ze to ostatnie moje zdanie na temat tych cen i sie wiecej nie bede mieszala i przepraszam moderatorow ale mam chyba za dobre serce i musialam to pruszyc a teraz ide sobie walne lampke dobrego winka z mamusia to moze ostudzi moje emocje ehhhhhhhhh...........

EDYCJA:

Gratuluje serdecznie Justynko i mam nadzieje ze udalo ci sie kupic ja w rozsadnej cenie:confused: jak mozesz to napisz mi na priva ile dalas :confused: pozdroweczki ;-)

rozsmieszasz mnie maxywamlnie Jakas taka byla jaka mata kosztuje 34 eu a ta co podaje Aga chyba jest inna czy moze mi sie wydaje ? Dziewczyno ja za swoja dalam 60 eu i nie kupilam byle jakiej I tez bym jej nie sprzedala zabardzo za niewiadomo jaki bezcen Moja mata jestw super stanie jest czytsa wszystko dziala kazda zabawka jest i moze mialabym teraz ja sprzedac za grosze ? Pewniez ze mozesz dziecku kupic byle c o za grosze ale czasem warto zainwestowac w lepsza rzecz Ja np dala bym nawet 40eu za mate Agi i kupilabym ja z usmiechem na twarzy ;] Czasem lepiej zostawic dla siebie swoje 3 grosze niz sie odzywac ...

W ogole kazda odpowiedz odbierasz jako atak Wez wyluzuj troszke Bo nie mozna nic przy Tobie napisac bo zaraz nie atakujcie mnie Albo ze mamy Cie nei prowokowac Co to w ogole za gadka ;/ ?

Aaa i wole kupic uzywana mate z fajnymi dodatkami niz tanie go ... o kocyki 3 zabawki Wow ale dziecko ma mate edukacyjna A to nie mozle lepiej wziasc zwykly kocyk lampki z choinki rozlozyc na obkolo i jedna zabawke na lampie powiesic ? Tez bedzie mata edukacyjna i to za darmo ;/

A ja sprzedac mam ochotke lezaczek-bujaczek chicco :p

Ostatnia edycja:
rozsmieszasz mnie maxywamlnie Jakas taka byla jaka mata kosztuje 34 eu a ta co podaje Aga chyba jest inna czy moze mi sie wydaje ? Dziewczyno ja za swoja dalam 60 eu i nie kupilam byle jakiej I tez bym jej nie sprzedala zabardzo za niewiadomo jaki bezcen Moja mata jestw super stanie jest czytsa wszystko dziala kazda zabawka jest i moze mialabym teraz ja sprzedac za grosze ? Pewniez ze mozesz dziecku kupic byle c o za grosze ale czasem warto zainwestowac w lepsza rzecz Ja np dala bym nawet 40eu za mate Agi i kupilabym ja z usmiechem na twarzy ;] Czasem lepiej zostawic dla siebie swoje 3 grosze niz sie odzywac ...

W ogole kazda odpowiedz odbierasz jako atak Wez wyluzuj troszke Bo nie mozna nic przy Tobie napisac bo zaraz nie atakujcie mnie Albo ze mamy Cie nei prowokowac Co to w ogole za gadka ;/ ?

Aaa i wole kupic uzywana mate z fajnymi dodatkami niz tanie go ... o kocyki 3 zabawki Wow ale dziecko ma mate edukacyjna A to nie mozle lepiej wziasc zwykly kocyk lampki z choinki rozlozyc na obkolo i jedna zabawke na lampie powiesic ? Tez bedzie mata edukacyjna i to za darmo ;/

A ja sprzedac mam ochotke lezaczek-bujaczek chicco :p

o boze sylcia ale sie usmialam:))) kurde szkoda ze ja juz mam mate dla malej bo chyba bym zrobila wg twojego przepisu :lampki z choinki i zabawka na lampe i jest free mata:)) buehehehe kurde rycze ze smiechu:))
dziewczynki po dlugich i zawzietych walkach i sporach kolyska sprzedana za50 eu -wygrala Justysia:))
uchhh ale jak Ravena da 60 to odsprzedam jej :pPP zart Justynko kolyska twoja :))

Mam na sprzedanie 2 wózki spacerowe:tak::

1. Spacerówka Tako Sportster na dużych kołach wraz z osłonką na nóżki, torbą i oryginalną folią przeciwdeszczową.Spacerówka posiada 5-punktowe pasy i rozkładane do pozycji leżącej oparcie oraz duży kosz na zakupy.Kolor czerwono-kremowy.Wózek jest odpowiedni dla dziecka od 6 m-cy do około 4 lat.Cena 45e

2. Spacerówka typu parasolka na małych podwójnych kółkach wraz z osłonką na nóżki i oryginalną folią.Wózek jest koloru niebiesko-granatowego; posiada pasy i rozkładane do pozycji leżącej oparcie.Wózek jest odpowiedni dla dziecka od 6 m-cy do około 4 lat.Cena 25 e.

3. Sterylizator AVENT Naturally Express Electric Steamer na 6 butelek.Stan bdb.Cena 25 e

4. Odzież ciążowa: spodnie H&M MAMA rozm 16 (rozmiar jest troszkę zawyżony), elegancki komplet tunika + spodnie rozm XXL, elegancka bluzka z rękawkiem 3/4 wiązana z tyłu.

Załączniki

• 21otZDOrCaL._SL500&#9.jpg
    21otZDOrCaL._SL500&#9.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 21
  • SL271415..JPG
    SL271415..JPG
    90,9 KB · Wyświetleń: 22
  • SL271417..JPG
    SL271417..JPG
    87,7 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry