reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Sylcia-przyłączam się do słów kasi Limerick:))))))Genialny pomysł-opatentuj:)
Tichonek,Pauletta-no sorki...Tylko wcześniej nie zaglądałam pod łoże syna i sama byłam w wielkiej nieświadomości cóż on tam takiego skrywa:)
Anineczko-zrobimy interes życia-ciachanie za worek tych gier i zabawek-co Ty na to?:)

uchhh ale jak Ravena da 60 to odsprzedam jej :pPP zart Justynko kolyska twoja :))
[/COLOR][/COLOR]

tak 60 to ci moge dac ale złoty hi hi , tez zarcik ale ciesze sie ze Justnka wygrala aukcje no tylko ze toroszke .......
a nie w dupe obiecalam se ze sie ugryze w jezyk i sie wlasnie gryze i nie powiem nic .... choc mnie swiezbi jezor ehhhh....

kolyska temat zamkniety bo sprzedana ale bardziej to mi sie usmiecha ten towarek:

Sprzedam(tym razem nie futro)wór zabawek dla chłopca-m.in.monopol junior,samochodziki,tor z mostkiem,po którym jezdzi autko na baterię,karton z wieloma grami(bilard,koszykówka,cymbercoś tam-zapomniałam nazwy-nie wiem jak to opisać-w jednym pudełku zmieniane plansze i kilka gier)i kilka innych zabawek-aha-klocki do budowania aut z bajki"auta".za wszystko20euro:))))

i tu daje 10 punktow na 5 mozliwych za uczciwosc i oplacalnosc zakupu dla osoby kupujacej to jest najuczciwsza oferta dnia jaka widzialam jednym slowem HIT DNIA tylko co ? mnie to sie pewnie nie nalezy nic w tym temacie bo tu jedyne co moge kupic to po dzisiejszym dniu stwierdzam ze tylko "kopniaka w dupe" na taka okazje to moga liczyc tylko kolezaneczki
ale nic nie bede taka i zycze komus udanego zakupu i polecam bo duzo towaru i warto moim zdaniem w koncu cos za sensowna kwote , malo tego ja bym jeszcze postawila piwo na swoj koszt po takiej trnzakcji gdyby to mnie się trafilo
a mowie to szczerze

pozdrawiam

EDYCJA: ujjjjjj przepraszam za niedopatrzenie i musialam edytowac
Ja tez bym sie chetnie temu workowi przyjrzała:)

sluchaj Kamcia* tu sie nie ma co przygladac taki wór to ja rekomenduje w ślepo na 100% się oplaca bez zagladania , przeciez opisane co tam jest a to co bedzie czego nie wymieniono to i tak mozna traktowac jako gratisy i tak sie opyla i tak macie moja rekomendacje a jak nie chcecie to jak wróce daje 20 dychy i stawiam piwo w barze i przy okazji male spotkanko hi hi :-)

Ostatnia edycja:
Ravena to już koniec tego tematu,ok? :-)
A piwa nie postawię bo Lubiczanka nie pije :no::-p
Ale już cicho szaaaa.Transakcja była i temat uważam za zamknięty :tak:
A jak wrócisz do Limerick to też będziesz miała szanse na zakupy bo tutaj nie liczą się konszachty,a kto pierwszy ten lepszy :tak::tak:

reklama
Do góry