reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

sorki bardzo dziewczyny ale ja sie nie moge powstrzymac jak widze takie rzeczy
to jest zwyczajne nabijanie ludzi w butelke i tym razem napierw sie upewnilam z cena wiec same mi przyznacie ze mam racje
prosze bardzo cena nowej maty skoro nowa jest za 34euro to jak mozna sprzedawac uzywana w super stanie w cenie promocyjnej za 35:confused: normalnie szok:szok:

dziewczyny nie dajcie sie nabijac w butelke takie rzeczy to mozna sprzedac za 3 paczki pampersow
a nie w cenie nowej :szok: chodzi mi o to , ze jak cos kupuje nowe i kosztuje 100euro to jak juz jest to uzywane to sprzedaje za 50% ceny a nie jakies kosmiczne ceny jak tu podajecie :no:

czyli nowa mata kosztuje 35e to mozesz ja sprzedac za maksymalnie 17e tak jak powiedzialam jakies 3 paczki pampersow a nie cena nowej

co do kolyski skoro nowa kosztuje 99e to ja sugruje cene maksymalna 45e a nie 100e bez zartow moje drogie panie

Ja osobiscie uwazam ze tak sie powinno psrzedawac zeczy z 2 reki ze sie tak wyraze za polowe ceny

wiec kolyska maksymalnie wartosc 4 paczki pampersow + 20e , wiec ja prosze was nie robie sobie ja w tym temacie
choc temat kolyski to jak dla mnie jest 70e za nowa bo teraz podrozaly ale to szczegol wiec maksymalnie 30e to naprawde uczciwa cena

Osobiscie preferuje inna metode sprzedazy rzeczy uzywanych jak np: polowa ceny 50% albo wymiana na cos innego czy ewntualnie symoliczne ceny

Dobra ja juz wiecej sie nie wypowiadam ale to musialam powiedziec bo mi serce sie kraja jak widze takie naciaganie na kase to jest nie fer moim zdaniem , musialam powiedziec zeby inne mamy mogly same to ocenic i nie dac sie robic w bambuko :-p

przysiegam ze to ostatnie moje zdanie na temat tych cen i sie wiecej nie bede mieszala i przepraszam moderatorow ale mam chyba za dobre serce i musialam to pruszyc a teraz ide sobie walne lampke dobrego winka z mamusia to moze ostudzi moje emocje ehhhhhhhhh...........

EDYCJA:

Gratuluje serdecznie Justynko i mam nadzieje ze udalo ci sie kupic ja w rozsadnej cenie:confused: jak mozesz to napisz mi na priva ile dalas :confused: pozdroweczki ;-)

No cóż najważniejsze, że licytacja przebiegała sprawnie, w przyjaznej atmosferze i że następny brzedąc będzie mogł w niej pospać :-p

reklama
ravena ku Twojej wiadomosci to mata ,ktora pokazalas nie jest ta,ktora ja mam......to po pierwsze......po drugie kupilam ja za 69.90 wiec sprzedaje za 35 bo to polowa ceny( no chyba ze z matma u mnie kiepsko i liczyc nie umiem)
a tak swoja droga to nie rozumiem calej tej Twojej akcji.....nie chcesz kupic,nie sprzedajesz a mieszasz sie we wszystko ,conajmniej jakby ktos Cie o to prosil......no wybacz,ale nie wiem o co Ci chodzi.........

Ostatnia edycja:
Hej no sorki,ale mnie nikt nie wziął pod uwagę-a tak sie cieszyłam na tą kołyskę-ale tak poza tym-gratki Justyś:)
Ravena-a czy Ty piszesz o takiej samej matce?bo ja za 70e też widziałam.Jednak różnia się i nie wszystkie chodzą po 35-nówki:/A poza tym Twoja propozycja za 2 op pamperów-to dzęx bo pampery np.widziałam za 16-w promocji:/
A może ktoś sie chce wymienic-futro za coś dla 4-miesięcznego chłopca:)))))

ja swoją mate kupiłam za 79 i tez nie mam zamiaru sprzedac za 17e!!!!!!a ta mata co pokazała ravena to najzwyklejsze badziewie a zabawkami to moj synek by napewni sie nie zainteresował

Kurde no :wściekła/y:

nie o to mi chodzi i juz mialam nie pisac ale same na mnie naskakujecie

co do maty co z tego ze sa po 70e w sklepach :confused: ja podalam cene nowej najtanszej wiec po co kupowac uzywana za 35e jak mozna nowa kupic za tyle samo proste czy dalej nie :confused:

Prosze juz mnie nie atakujcie bo ja niechce dostac 2 bana , juz pisalam ze sprzedawajacie po ile chcecie i za ile chcecie nie bede sie wtracala a wy mnie wiecej nie prowokujcie okej :confused::confused::confused:

ja juz mam dosyc po jednym banie , wiec prosze was

Marta F tak to jest,jak ktos chce sie bawic w darmowego adwokata,tylko troche doswiadczenia nie ma:):):)

Ravena Ty chyba nie doszlas do jednego wniosku ...mianowicie kazda z nas jest tu dorosla i pelnoletnia i uwiadamiac chyba nie musisz......i nikt Cie nie atakuje......jak na razie to Ty nam sie wtracasz niewiadomo dlaczego....

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki odkupilam za 50 :) niech strace a jakos nowa mi sie nie usmiecha bo jak ogladalam to byly za 70 plus materacyk trza bylo dokupic wiec zadna promocja!! jest nowy materacyk i w ogole git :) ja jestem zadowolona :)

Do góry