reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Justyś-fartnęło Ci się:)))
Ravena-ja broń Boże nie atakuję.Chodzi mi wyłącznie,że te najtańsze są średnio fajne-czasem lepiej zainwestować i nawet jeśli używana to jednak z górnej półki:)

reklama
Justysia jestes zadowolona a to najwazniejsze:)
A kazdy chcac cos kupic lub sprzedac napewno zawsze sie orientuje w necie lub w sklepach w jakiej cenie jest dana rzecz. Wiec nie potrzebujemy tu wywodów i sugesti o tym jak sie nie dac naciagnac i wykiwac:)

Ravena Ty chyba nie doszlas do jednego wniosku ...mianowicie kazda z nas jest tu dorosla i pelnoletnia i uwiadamiac chyba nie musisz......i nikt Cie nie atakuje......jak na razie to Ty nam sie wtracasz niewiadomo dlaczego....
dziwisz mi sie:confused: ja tylko co nie napisze to odrazu robicie na mnie naskok wszystkie a ja z dobrego serce chcialam uswiadomic inne mamy wiesz..... ehhhhh.....

dziewczynki odkupilam za 50 :) niech strace a jakos nowa mi sie nie usmiecha bo jak ogladalam to byly za 70 plus materacyk trza bylo dokupic wiec zadna promocja!! jest nowy materacyk i w ogole git :) ja jestem zadowolona :)

co do ceny to sie nie wypowiem ale gratuluje Justysia ze to wlasnie tobie sie udalo kupic ja cieszesze sie razem z toba:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Sprzedam(tym razem nie futro)wór zabawek dla chłopca-m.in.monopol junior,samochodziki,tor z mostkiem,po którym jezdzi autko na baterię,karton z wieloma grami(bilard,koszykówka,cymbercoś tam-zapomniałam nazwy-nie wiem jak to opisać-w jednym pudełku zmieniane plansze i kilka gier)i kilka innych zabawek-aha-klocki do budowania aut z bajki"auta".za wszystko20euro:))))

reklama
Justyś gratuluję zakupu:tak:
Ravena nikt na ciebie nie naskakuje ale nie rozumiem dlaczego piszesz ile i za co ktoś powinien wziąć kaski.to sprzedający decyduje za ile sprzedaje.a to przeliczanie na pampersy.skądś to znam-jedna taka tutaj ciągle coś na pampersy i mleczko chciała zamieniać:-p

Do góry