reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

troche z innej beczki :

Dziewczyny, mimo że jeszcze doo wiosny chwilka to ja już teraz wzniose alarm.;-):-)
gdyby przypadkiem któraś z Was miała kotke i ta kotka by miała kociaki to ja bardzo chętnie przyjme takie kocie dziecie. miałam czekać aż Maxiol będzie miał trzy lata, ale nie wytrzymam i chcę kociaka teraz już :)))))))
Jestem zEnnis, super by było gdyby kociak był najdalej z Limerick:tak::tak::tak:do Galway jakoś tak mam pod górke:-p;-):-)

reklama
A ja to z chęcią bym odkupiła elektroniczną nianie! Nie chodzi mi o jakąś nianie z kosmosu:-)(z kamera i mata wyczuwającą serduszko) tylko o jakąś zwykłą no i oczywiście co najważniejsze sprawną:-):-)

Dzisiaj pierwszy raz weszłam na stronę ogłoszeń i nasunęło mi się pytanie o odzież dla moich maluchów. Jak pisałam mam kilkoro wnucząt, a sytuacja moich córek nie jest dobra finansowo. Nie pragnę wzbudzać litości, ale przyszło mi na myśl, że mogę zwrócić się z prośbą o przekazanie odzieży dla dzieciaków. Nie wiem jak to odbywa się na tym forum. Jeśli naruszę jakiś punkt regulaminu, to przepraszam. Wnuków mam sześcioro; dwóch chłopców 6-7 lat, chłopca i dziewczynkę w wieku 3 lat i dwie dziewczynki w wieku 6 miesięcy. Część odzieży dzieci dziedziczą po sobie, ale jeśli ktoś dysponuje niepotrzebną odzieżą, nadającą się do użytku i może ją odstąpić to będę wdzięczna. Odzież może być z przeznaczeniem nawet na nieco starszy wiek. I mam jeszcze jedną prośbę, że po wykorzystaniu tych rzeczy chciałabym przekazać je innym dzieciom, bo mam takie w okolicy i są w potrzebie. Mam na myśli przekazywanie oddanej mi odzieży innym dzieciom, tak jak robię to dotychczas. Pozdrawiam wszystkich :-)

Dzisiaj pierwszy raz weszłam na stronę ogłoszeń i nasunęło mi się pytanie o odzież dla moich maluchów. Jak pisałam mam kilkoro wnucząt, a sytuacja moich córek nie jest dobra finansowo. Nie pragnę wzbudzać litości, ale przyszło mi na myśl, że mogę zwrócić się z prośbą o przekazanie odzieży dla dzieciaków. Nie wiem jak to odbywa się na tym forum. Jeśli naruszę jakiś punkt regulaminu, to przepraszam. Wnuków mam sześcioro; dwóch chłopców 6-7 lat, chłopca i dziewczynkę w wieku 3 lat i dwie dziewczynki w wieku 6 miesięcy. Część odzieży dzieci dziedziczą po sobie, ale jeśli ktoś dysponuje niepotrzebną odzieżą, nadającą się do użytku i może ją odstąpić to będę wdzięczna. Odzież może być z przeznaczeniem nawet na nieco starszy wiek. I mam jeszcze jedną prośbę, że po wykorzystaniu tych rzeczy chciałabym przekazać je innym dzieciom, bo mam takie w okolicy i są w potrzebie. Mam na myśli przekazywanie oddanej mi odzieży innym dzieciom, tak jak robię to dotychczas. Pozdrawiam wszystkich :-)

a skad jestescie???ja mam w szafie troche ciuszkow na dziewczynke 6-9 i 9-12 miesiecy!

Witam mamusie :-D! Mam do sprzedania wózek - parasolkę, firmy Hauck, z Kubusiem Puchatkiem, używany, stan dobry, widoczne ślady użytkowania. Do wózka jest śpiworek, folia przeciwdeszczowa oraz torba z przewijakiem. Cena 50 e. Pozdrawiam :-)

NIEAKTUALNE :-) Pozdrawiam gorąco :sorry2:

Witam
Mam do sprzedania ubranka po synku .
Firmy H&M , Zara, KappAhl... , Next !
Ubranka sa w stanie b.dobrym i dobrym(posiadaja plamki(male):-(
Rozmiar to 4-6m H&M oraz 62/68 z KappAhl... Zara 68 (wieksze) ... NEXY 6-9 m

jak by ktos byl zainteresowany prosze pisac na priv i malia wysle fotki...

Pozdrawiam Serdecznie

Ostatnia edycja:
Heja mamy mam do sprzedania wozek fimry Hauck ... Rozowy lekki z duzym koszykiem ma wielka pelerynke ktora obejmuje caly wozek wraz z Torba ... Do wozka jest rowniez
- wlasnie pelerynka
- duza torba
- spiworek
- foteilk samochodowy 0-13kg

Bude mozna calkowicie sciagnac i palak z przodu wozek w sumie wtedy jak laska wyglada Uzywany byl 6 miesiecy Wiec widac uzytkowanie np na palaku gdzie wkladalo sie foteilk do wozka, pelerynka ma dziurke przy rzepce omozna spokojnie zaszyc skleic (bez obawy nie pada dziecku na glowe czy cos) nie jest ogromna tylko Pociagnelam raz mocno i mi pekla ;/ Nerwy powinno sie wsadzic w konserwy :p
Z wozka bylam zadowolona A sprzedaje bo mam inny wozeczek :)
Myslalam aby go sprzedac za 50 euro :) Mysle za za duzo niechce Zawsze mozna wpasc i sobie zobaczyc wozeczek co i jak :))

Załączniki

• ld8770_1.jpg
    ld8770_1.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry