reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Sprzedam kołyskę z materacem i 3 prześcieradłami(60e), wózek głęboki CHICCO z folią(10e), wózek podwójny GRACO QUATTRO DUO(200e), odzież ciążową(30e), buciki dziecięce ze skóry profilowane rozm.20-22(35e), wanienkę Winnie The Pooth(10e).Tel 0863582854, GG2519696

Załączniki

• crib.jpg
    crib.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 34
  • SL271067..jpg
    SL271067..jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 36
  • SL271079.jpg
    SL271079.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 31
  • SL271092.jpg
    SL271092.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 36
  • SL271255.jpg
    SL271255.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 35
Witajcie.Mam do ODDANIA troche ubranek dla chlopca(od urodzenia do 3mc).Nie sa moze az tak super firmowe(jakas czesc jest, jak to mowia z markowa metka),ale sa zadbane i czyste.Sa tam spioszki,spodnie,spiworki 2,oraz wszystko co tak male baby nosi.Mieszkam w Dublin18.A do sprzedania mam mleko Nan1,9opakowan po 4eu za sztuke.Bylo przywiezione z Polski z mysla o moim malym,ale on ma ATZ i je Nutramigen.Gdyby byl ktos zainteresowany,prosze o kontakt na prive.Pozdrawiam

dla babek stających się o dzidziusia
mam do sprzedania testy owulacyjne za 15E do odebrania w LImerick
First Response Ovulation Test - 5 Tests
w zestawie jest też test ciążowy

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Witajcie.Mam do ODDANIA troche ubranek dla chlopca(od urodzenia do 3mc).Nie sa moze az tak super firmowe(jakas czesc jest, jak to mowia z markowa metka),ale sa zadbane i czyste.Sa tam spioszki,spodnie,spiworki 2,oraz wszystko co tak male baby nosi.Mieszkam w Dublin18.
Ewa, jesli nadal aktualne, to ja jestem zainteresowana. moze odebrac kazdego dnia po 19-20.

do RODZACYCH w bliskim czasie... Mam 2 opakowania do oddania nic nie chce za nie herbatki mlekopednej ...nie sa otwarte... jesli planujecie karmic piersia...
ja mam wlasnie taki plan. zobaczymy co mi z niego wyjdzie... z checie przyjme:)

Ostatnia edycja:
Do góry