reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Witajcie Dziewczyny, mam nietypowe zapytanie, czy orientujecie się gdzie w Irlandii można kupić rajstopy ,pończochy, skarpety przeciwżylakowe???Dziękuję z góry za wszelkie informacje.Pozdrawiam.

reklama
ja kupiłam takie pończochy w aptece w limerick na william street-naprzeciw sklepu po 2 euro.pracuje tam Polka która ma na imię Fatima i to ona dobiera odpowiedni rozmiar

Hej mamunie sprzedam wózek GRACO-QUATTRO TOUR DELUXE- w zestawie wkład do niemowlaka, fotelik z bazą montowany na wózek ,śpiwór. osłonka na nóżki ,folia:tak:kupiony w Polsce kolor czerwono- brązowy cena 250€..fotki na pv.Pozdrawiam __________________

mam do sprzedania parę książek na nudne wieczory w większości są autorstwa DANIELLE STEEL oto kilka tytułów około 7 euro sztuka

Wszystko co najlepsze
Cudze grzechy
Jej książęca wysokość
Dom Thurstonów
To niemożliwe
Klon i ja
Miłość silniejsza niż śmierć
Duch
Ranczo <obecnie czytam>
będzie więcej ale muszę pogrzebać w pudle a teraz nie mam jak
:-)Książka JENNIFER cOBURN pt. Oddam męża w dobre ręce

oraz coś z literatury dla panów VIKRAM CHANDRA pt. ;-) Święte gry Mistrzowski thriller okrzyknięty hinduską wersją Ojca chrzestnego i obsypany wieloma prestiżowymi nagrodami i wyróżnieniami. Epicka opowieść o przyjaźni i zdradzie, przemocy i wielkiej miłości, oraz o współczesnym Bombaju- mieście kruchym, fascynującym, brutalnym i tonącym w złowrogiej mgle. cena 9 euro

odpowiem chętnie na wszystkie pytania na gg mój nr 3400350

POSZUKUJĘ KRZESEŁKA DO KARMIENIA

Ostatnia edycja:
Witam, ja mam do sprzedania 2 laktatory:
1. Laktator Avent ręczny, nowy, z butelką i pojemniczkami do przechowywania mleka. (dostaliśmy, a mieliśmy już medelę).
2. Laktator Medela elektryczny i na baterie, używany 2 tygodnie, stan bardzo dobry na 2 wyjścia (2 piersi jednocześnie). Polecam szczególnie, identyczne są używane w szpitalach (wiem, bo używałam). Chyba jeden z lepszych, polecony przez położną.

Powód sprzedaży: totalny brak mleka, ściągałam około 150-200 ml dziennie, a potrzebowałalm ponad pół litra :-D dla bliźniąt głodomorków. Dałam sobie spokój po 2 tygodniach używania :-(.

3. Dodatkowo sprzedam poduszkę do karmienia dla bliźniąt (świetna też dla jednego dziecka), unisex z napisami twns itp. Z racji braku pokarmu również zbędna. Tak to jest kupować takie rzeczy przed porodem :rofl:

Fotki zrobię i zamieszczę albo prześlę na priva. Ceny również na priva.

Variatko- jak bedziesz miala chwile czasu to przylacz sie do nas na watku Mamy z Irlandii! Fantastycznie byloby pogadac z Mama blizniat! Wielki szacun dla Ciebie za to, ze dajesz rade!!:-)

Hej mamunie sprzedam wózek GRACO-QUATTRO TOUR DELUXE- w zestawie wkład do niemowlaka, fotelik z bazą montowany na wózek ,śpiwór. osłonka na nóżki ,folia:tak:kupiony w Polsce kolor czerwono- brązowy cena 250€..dodaje fotki kolor nie spotykany w Irlandii ______________OTE]

Załączniki

• 20091230501.jpg
    20091230501.jpg
    71,9 KB · Wyświetleń: 73
Ciao:-)

Do sprzedania dwa poncha z TOY STORY- to takie jakby reczniki z kapturami. Zalaczam fotki co by bylo woadomo o co chodzi;-) 5e- sztuka. NOWE!

Załączniki

• poncho.jpg
    poncho.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 54
  • poncho2.jpg
    poncho2.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry