reklama
D
drozdusia
Gość
ja kupiłam takie pończochy w aptece w limerick na william street-naprzeciw sklepu po 2 euro.pracuje tam Polka która ma na imię Fatima i to ona dobiera odpowiedni rozmiar
emili78
mama czerwcowa 2009
Hej mamunie sprzedam wózek GRACO-QUATTRO TOUR DELUXE- w zestawie wkład do niemowlaka, fotelik z bazą montowany na wózek ,śpiwór. osłonka na nóżki ,foliakupiony w Polsce kolor czerwono- brązowy cena 250€..fotki na pv.Pozdrawiam __________________
mam do sprzedania parę książek na nudne wieczory w większości są autorstwa DANIELLE STEEL oto kilka tytułów około 7 euro sztuka
Wszystko co najlepsze
Cudze grzechy
Jej książęca wysokość
Dom Thurstonów
To niemożliwe
Klon i ja
Miłość silniejsza niż śmierć
Duch
Ranczo <obecnie czytam>
będzie więcej ale muszę pogrzebać w pudle a teraz nie mam jak
:-)Książka JENNIFER cOBURN pt. Oddam męża w dobre ręce
oraz coś z literatury dla panów VIKRAM CHANDRA pt. ;-) Święte gry Mistrzowski thriller okrzyknięty hinduską wersją Ojca chrzestnego i obsypany wieloma prestiżowymi nagrodami i wyróżnieniami. Epicka opowieść o przyjaźni i zdradzie, przemocy i wielkiej miłości, oraz o współczesnym Bombaju- mieście kruchym, fascynującym, brutalnym i tonącym w złowrogiej mgle. cena 9 euro
odpowiem chętnie na wszystkie pytania na gg mój nr 3400350
POSZUKUJĘ KRZESEŁKA DO KARMIENIA
Wszystko co najlepsze
Cudze grzechy
Jej książęca wysokość
Dom Thurstonów
To niemożliwe
Klon i ja
Miłość silniejsza niż śmierć
Duch
Ranczo <obecnie czytam>
będzie więcej ale muszę pogrzebać w pudle a teraz nie mam jak
:-)Książka JENNIFER cOBURN pt. Oddam męża w dobre ręce
oraz coś z literatury dla panów VIKRAM CHANDRA pt. ;-) Święte gry Mistrzowski thriller okrzyknięty hinduską wersją Ojca chrzestnego i obsypany wieloma prestiżowymi nagrodami i wyróżnieniami. Epicka opowieść o przyjaźni i zdradzie, przemocy i wielkiej miłości, oraz o współczesnym Bombaju- mieście kruchym, fascynującym, brutalnym i tonącym w złowrogiej mgle. cena 9 euro
odpowiem chętnie na wszystkie pytania na gg mój nr 3400350
POSZUKUJĘ KRZESEŁKA DO KARMIENIA
Ostatnia edycja:
Witam, ja mam do sprzedania 2 laktatory:
1. Laktator Avent ręczny, nowy, z butelką i pojemniczkami do przechowywania mleka. (dostaliśmy, a mieliśmy już medelę).
2. Laktator Medela elektryczny i na baterie, używany 2 tygodnie, stan bardzo dobry na 2 wyjścia (2 piersi jednocześnie). Polecam szczególnie, identyczne są używane w szpitalach (wiem, bo używałam). Chyba jeden z lepszych, polecony przez położną.
Powód sprzedaży: totalny brak mleka, ściągałam około 150-200 ml dziennie, a potrzebowałalm ponad pół litra dla bliźniąt głodomorków. Dałam sobie spokój po 2 tygodniach używania :-(.
3. Dodatkowo sprzedam poduszkę do karmienia dla bliźniąt (świetna też dla jednego dziecka), unisex z napisami twns itp. Z racji braku pokarmu również zbędna. Tak to jest kupować takie rzeczy przed porodem
Fotki zrobię i zamieszczę albo prześlę na priva. Ceny również na priva.
1. Laktator Avent ręczny, nowy, z butelką i pojemniczkami do przechowywania mleka. (dostaliśmy, a mieliśmy już medelę).
2. Laktator Medela elektryczny i na baterie, używany 2 tygodnie, stan bardzo dobry na 2 wyjścia (2 piersi jednocześnie). Polecam szczególnie, identyczne są używane w szpitalach (wiem, bo używałam). Chyba jeden z lepszych, polecony przez położną.
Powód sprzedaży: totalny brak mleka, ściągałam około 150-200 ml dziennie, a potrzebowałalm ponad pół litra dla bliźniąt głodomorków. Dałam sobie spokój po 2 tygodniach używania :-(.
3. Dodatkowo sprzedam poduszkę do karmienia dla bliźniąt (świetna też dla jednego dziecka), unisex z napisami twns itp. Z racji braku pokarmu również zbędna. Tak to jest kupować takie rzeczy przed porodem
Fotki zrobię i zamieszczę albo prześlę na priva. Ceny również na priva.
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Variatko- jak bedziesz miala chwile czasu to przylacz sie do nas na watku Mamy z Irlandii! Fantastycznie byloby pogadac z Mama blizniat! Wielki szacun dla Ciebie za to, ze dajesz rade!!:-)
emili78
mama czerwcowa 2009
Hej mamunie sprzedam wózek GRACO-QUATTRO TOUR DELUXE- w zestawie wkład do niemowlaka, fotelik z bazą montowany na wózek ,śpiwór. osłonka na nóżki ,foliakupiony w Polsce kolor czerwono- brązowy cena 250€..dodaje fotki kolor nie spotykany w Irlandii ______________OTE]
Załączniki
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
reklama
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
Do sprzedania mam wózek, stan bdb z folia przeciwdeszczowa. Cena 30e do tego dam jeszcze fotelik samochodowy.
https://www.babyboom.pl/forum/attachm...3&d=1259271812
https://www.babyboom.pl/forum/attachm...2&d=1259271812
https://www.babyboom.pl/forum/attachm...3&d=1259271812
https://www.babyboom.pl/forum/attachm...2&d=1259271812
Podziel się: