reklama
Sprzedam wozek Bebecar Tracer z fotelikiem w idealnym stanie, lozeczko z wyposazeniem, chodzik oraz bramke zabezpieczajaca na schody. Kontakt : wildiceberry@gmail.com lub tel.0877836871. Mozliwosc przeslania wiecej zdjec na maila.
Załączniki
sprzedam wozek Quinny Buzz3 w kolorze czarnym do tego dolanczam fotelik samochodowy0-13kg ,gondole,torbe,folie przeciwdeszczowa,moskitiere ,kocyk.cena 200e. zdjecia przesle na maila.jestem z galway.moj adres- justyna1974mster@gmail.com
emili78
mama czerwcowa 2009
Mamunie szukam chodzika na 4 lub- 8 kołkach które się obracają.Pozdrawiam:-)
didi
Fanka BB :)
ja mam wlasnie taki plan. zobaczymy co mi z niego wyjdzie... z checie przyjme
ok..sa Twoje
ewa72
Mama Maciusia
Ubranka juz oddane.Mleko nadal do sprzedania.pozdrawiam
Mamunie szukam chodzika na 4 lub- 8 kołkach które się obracają.Pozdrawiam:-)
Hej Emili ja mam chodzik ale bardziej dla chlopca. Jesli chcesz to cofnnij 2-3 str i obejrzyj sobie go. Ewentualnie na galway.net widzialam dla dziewczynki
emili78
mama czerwcowa 2009
Dzięki forg4- ale chce żeby się wszystkie kółka obracały
justysia21
Elfikowa mama :D
u mnie sie tylko przednie obracaja i Jula sobie znakomicie radzi wszedzie wjedzie i wyjedzie i nie miala z tym od poczatku problemu wiec moze sie zastanow moze wcale nie sa potrzebne odwracane wszystkie taka tylko moja rada nie chce sie wtracacDzięki forg4- ale chce żeby się wszystkie kółka obracały
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
poszukuje kombinezonu zimowego dla chlopca na okolo roczeknajlepiej cieplutki,bo to na wyjazd do Polski.....PILNE
Podziel się: