reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
Oddam jeździk w stanie bardzo dobrym niebieski czrne koła kierownica z piszczącym klaksonem brak tylko jednej czy dwóch naklejek ...oddam bo Wiktorek ma ich aż trzy i tylko zagracają ( w zamian nic albo jakiś ciuszek dla mojej nienarodzonej jeszcze księżniczki ) :-)
mikimauro
Fanka BB :)
Maclaren quest sport-Z wózka jestem mega zadowolona, jest lekki, ma rozkładane oparcie i składa sie jak parasolka. Wózek zakupiony w sierpniu na wyjazd na wczasy. Stan idealny. Cena 90e [ kolor identyczny jak na zdjęciu]
sprzedam wózek rok po roku graco duo stadium. Stan bardzo dobry. Wózek mam 8 mieś.Tez polecam, mi sie sprawdził dla rodzeństwa. Jednak moja córa już drypta na nogach . Stąd pozbywam się wozików. cena wózka 90e [ kolor jak na zdjęciu]
sprzedam wózek rok po roku graco duo stadium. Stan bardzo dobry. Wózek mam 8 mieś.Tez polecam, mi sie sprawdził dla rodzeństwa. Jednak moja córa już drypta na nogach . Stąd pozbywam się wozików. cena wózka 90e [ kolor jak na zdjęciu]
natinke18
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
Hej! mam do sprzedania wózek, stan b. dobry, do wózka jest jeszcze folia przeciwdeszczowa. Cena 50e.
Zobacz załącznik 184002
Zobacz załącznik 184003
Zobacz załącznik 184002
Zobacz załącznik 184003
emili78
mama czerwcowa 2009
Hej mamunie ja nadal szukam krzesełka...
Witam dziewczyny, mam do sprzedania śpiworek do wózka, zakupiony w Smythsie, za 20euro we wrześniu, niestety jest już za mały - chce go sprzedać za 10e kolor czarny (fotki dodam npóźniej). MAm też do sprzedania śpiworek do spania zakupiony za 30e - moja cena to 15e - uzywany może ze 2 razy - syn za mocno się kręcił i nie umiał w nim spać.
gosia7267
Hej,dziewczyny mam do sprzedania przewijak drewniany bialy z brazowym wykonczeniem,ma 3 polki jak nowy 25E:-)Nianie elektroniczna Fisher Price 15ESterylizator do mikrofali Avent+termotorba na butelki Avent-12E,Sliczna puchowa kurteczke blekitna Nike do tego spodenki dresowe Nike i adidaski tez Nike 3-6mc 18EPelno ubranek dla chlopczyka 6-9mc-albo na sztuki albo w calosci cena do uzgodnienia-ubranka Next,Gap ,Nike,Adidas i inne;-)Poza tym synek juz nie potrzebuje niektorych zabawek i mamy Kubusia Puchatka do raczkowania 10E i chodzik-pchacz Vrtech 18E.Przy zakupie obu zabawek dodam 2 paczki puzzli piankowych gratis:-)
Wszystkie rzeczy sa w bardzo dobrym stanie.Jestem z Dublina 18-Stepaside.
Wszystkie rzeczy sa w bardzo dobrym stanie.Jestem z Dublina 18-Stepaside.
reklama
danutek1979
Zaciekawiona BB
hej, chetnie odkupilabym ta spacerowke maclarena ale jestem z Galway, czy mialabys jak ja tutaj dowiezc?
Podziel się: