reklama
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Witam lub moze trasycyjnie- Ciao:-)
Mikolajki sie zblizaja wiec pozwole sobie ponowic moje ogloszenie o klockach lego.
Lego z serii City, Racers, Creator- 23 rozne zestawy-
- 23e- wszytskie paczuszki lub 1.5 e za paczuszke.
Lego najnowsze Star Wars- 6 roznych zestawow- 10 e za wszystkie lub 2 e za paczuszke. :-)
Dolaczam fotki:-)
Mikolajki sie zblizaja wiec pozwole sobie ponowic moje ogloszenie o klockach lego.
Lego z serii City, Racers, Creator- 23 rozne zestawy-
- 23e- wszytskie paczuszki lub 1.5 e za paczuszke.
Lego najnowsze Star Wars- 6 roznych zestawow- 10 e za wszystkie lub 2 e za paczuszke. :-)
Dolaczam fotki:-)
Załączniki
didi
Fanka BB :)
Misia gdyby bylo to cos ben 10 albo siderman to ja chetnie.ale u mnie to ben 10 kroluje
kinia220v
Fanka BB :)
Hejka czy ma ktos do sprzedania fotel do karmienia dla mamy dziekuje
Witam Chcialam sie przypomniec:-)
Mam do sprzedania:
- chodzik Brevi Girodondolo Activity Centre €30,
Brevi Girodondolo Activity Centre – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
- FisherPrice Stride to Ride Walker €15,
Stride to Ride Walker – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
- FisherPrice Bounce 'N Spin Zebra €30,
FisherPrice Bounce 'N Spin Zebra – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores SPRZEDANE
- Fisher-Price Sit-to-Stand Giraffe €15, Buy Fisher-Price Sit-to-Stand Giraffe. at Argos.ie - Your Online Shop for . SPRZEDANE
Wszystkie te rzeczy sa w b. dobrym stanie
(mam na dzieje ze linki dzialaja)
Mam do sprzedania:
- chodzik Brevi Girodondolo Activity Centre €30,
Brevi Girodondolo Activity Centre – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
- FisherPrice Stride to Ride Walker €15,
Stride to Ride Walker – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
- FisherPrice Bounce 'N Spin Zebra €30,
FisherPrice Bounce 'N Spin Zebra – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores SPRZEDANE
- Fisher-Price Sit-to-Stand Giraffe €15, Buy Fisher-Price Sit-to-Stand Giraffe. at Argos.ie - Your Online Shop for . SPRZEDANE
Wszystkie te rzeczy sa w b. dobrym stanie
(mam na dzieje ze linki dzialaja)
Ostatnia edycja:
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Frog wysłałam Ci priv ;-)
reklama
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Sprzedam wózek spacerowy Safety +1 czarny z szarym <srebrnym> cena to 30 e
[
Podziel się: