reklama
mikimauro
Fanka BB :)
przypominam się że mam do sprzedania dwa woziki [ britax już oddany;-):-)]
Maclaren quest sport-Od razu zaznaczam że nie sprzedaje wózka ze względu na afere tej firmy. Po prostu upatrzyłam sobie inny model, a jak nie pozbęde sie tych co mam ,to mi maz głowe urwie;-);-)
Z wózka jestem mega zadowolona, jest lekki, ma rozkładane oparcie i składa sie jak parasolka. Wózek zakupiony w sierpniu na wyjazd na wczasy. Stan idealny. Cena 90e [ kolor identyczny jak na zdjęciu]
sprzedam wózek rok po roku graco duo stadium. Stan bardzo dobry. Wózek mam 8 mieś.Tez polecam, mi sie sprawdził dla rodzeństwa. Jednak moja córa już drypta na nogach . Stąd pozbywam się wozików. cena wózka 90e [ kolor jak na zdjęciu]
Maclaren quest sport-Od razu zaznaczam że nie sprzedaje wózka ze względu na afere tej firmy. Po prostu upatrzyłam sobie inny model, a jak nie pozbęde sie tych co mam ,to mi maz głowe urwie;-);-)
Z wózka jestem mega zadowolona, jest lekki, ma rozkładane oparcie i składa sie jak parasolka. Wózek zakupiony w sierpniu na wyjazd na wczasy. Stan idealny. Cena 90e [ kolor identyczny jak na zdjęciu]
sprzedam wózek rok po roku graco duo stadium. Stan bardzo dobry. Wózek mam 8 mieś.Tez polecam, mi sie sprawdził dla rodzeństwa. Jednak moja córa już drypta na nogach . Stąd pozbywam się wozików. cena wózka 90e [ kolor jak na zdjęciu]
martuśka23
Mama Julci i Kacperka
Przypominam
Witam!Sprzedam maszynę do ćwiczeń firmy BODY SCULPTURE model E-Strider BE7200.Maszyna była kupiona 4miesiące temu,używana cztery razy cena 300e do uzgodnienia.kontakt gg 6115716 lub na pv
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny poszukuje pokrowca przeciwdeszczowego na wózek Quattro Tour Deluxe :-)
Agata29 Bardzo dziękuję za informację na temat wózka.Zapewne byłabym zainteresowana nim bo bardzo chciałam polską wersję(dla mnie są najlepsze),ale kupiliśmy wczoraj na wyprzedaży garażowej w super cenie i niemal nowy.
Jeśli któraś ze znajomych(trochę znam oczekujących mam będzie zainteresowana to podam Twoje gg.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Jeśli któraś ze znajomych(trochę znam oczekujących mam będzie zainteresowana to podam Twoje gg.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
julia28
Mama lutowa 2007
ponawiam rowerek do sprzedania,oraz seat arosa 98 rok cena 850e
Ostatnia edycja:
emili78
mama czerwcowa 2009
Witam poszukuję krzesełka do karmienia Pilniee
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Na sprzedaz:
Wozek Graco Stadium Duo (podwojny). Kolor czarno- zielony. Cena 50e - Galway.:-)
Wozek Graco Stadium Duo (podwojny). Kolor czarno- zielony. Cena 50e - Galway.:-)
reklama
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Krzesełko do karmienia nie drogo kupię;-)
Podziel się: