reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Do sprzedania mam samochod BMW 318i E46 2000rok, 4drzwiowy, silnik 1.8, automatic, na benzyne, kolor czarny, nct 03/10, tax 01/10, wszystko na power(nawet zamykanie okien), cd changer, alarm, poduszki powietrzne, opony 17`, nie tluczony, piekny samochod. Posiadam nawet ksiazki od niego. Jego stan oceniam na bardzo dobry. Cena 4000euro, zdecydowanie bez negocjacji. Samochod kupiony byl za 4.600euro, wlozylismy w niego ok 1000euro(tj nowa pompa,opony,zmiana olejow itd). Samochod mozna zobaczyc w Headford, ewentualnie Galway.

reklama
Ela a skad jestes w Pl ..wiesz moja siorka ma syna 5 letniego i duzo rzeczy po nim ona zostawia dla mnie ale normalne to jest ze ja wsztsrkiego nie bede wozila tutaj ...wiec moze pogadam z nia i jakies rzeczy wyszukalaby ...no i moglaby wyslac paczka na podany adres ..zapytam jakby co jej

Ela, jakbyś przejeżdżała przez Dublin, to daj mi wcześniej znać, myślę że też coś znajdę :tak::tak: powiesz mi co ona najbardziej potrzebuje (ciuszki, zabawki, pampersy) a ja to kupię :tak:
tylko jak możesz to pisz do mnie na priv bo ja niestety ostatnio bardzo rzadko zaglądam na tutejsze wątki :zawstydzona/y: (synek zrobił się bardzo absorbujący...)

cześć dziewczyny:-D
mam do sprzedania samochod rodzinny renault scenic 2000r, 1.4 petrol, 16V, 65tys mil, NCT 06/10, zadbany bez problemu przejdzie nastepne NCT, podwojny szyberdach, pelna elektyrka drzwi lusterek, ABS, halogeny, alusy 16" z nisko profilowanymi oponami, zdjęcia moge wyslac na priva, cena 2500:-)

Didi słuchaj ja bym była bardzo zainteresowana tymi ubrankami od twojej siostry kolezanka jest z czestochowy ..napis ztylko ile za te ubranka i za przesyłke do czestochowy a pieniazki wysle ci na konto:tak:dzieki z gory za odp!
rozmawialam z siostra ona poprzaglada rzeczy mlodego i zapyta sie kuzynki bo ona tez ma takiego malucha.. i jak juz uzbiera to wysle tylko podaj adres na priv na jaki to wyslac...

Witam
Mam do oddania PLANTEX 9 saszetek;-)wazny do 10 . 2010

oraz mam do oddania Hipp Herbatka dla kobiet karmiących 200g wazna do 02.2011

mieszkam kolo Clonmel co. Tipperary

co do Ciuszków niepomoge bo wszystko wywiozłam do PL i juz ich nie ma:-( ale widze ze sa bratnie dusze...

reklama
Do góry