reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

kobietki sprzedam
chodzik graco CHICCO BABY WALKER SEVENTY – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores identyczny jak w linku.w bardzo dobrym stanie.cena 30e
wozek graco quatro tour de luxe system.caly zestaw z fotelikiem baza do samochodu gondola.stan idealny.cena 100e zainteresowanym przesle fotki na @
podgrzewacz Avent(malo uzywany).cena 20e
sterylizator do butlek(firmy Balance) 20 e
pozdrawiam

Witam :)

Wyslalam wiadomosc na PW. Poprosze o odpowiedz:)

pozdrawiam

reklama
witam,
sprzedam
wozek podwojny Cosatto Bro&Sis, uzywany przez dwie dziewczynki z calym wypodazeniem- spiworki, folia, pojemniki trzymajace cieplo butelek;

chodzik taki sam jak sylwia22,
chodzik graco dla chlopca z kierownica na blacie(odczepiana)

toalete-nocnik fisher -price (eyglada jak prawdziwa, spuszcza sie wode, melodyjki,papier tolaetowy)

łozeczko drewniane z materacykiem baby lo

autko-pchacz z kubusia puchatka,

ciuszki na dziewczynke od 6miesiecy do roku, bucki clarcks do chodzika, buciki umi do raczkowania

Mam do oddania w dobre rece 2 male sliczne kociaczki (kobietki).
Urodzily sie 26. sierpnia, wiec kolo polowy pazdziernika beda juz gotowe na zamieszkanie u nowej rodziny.
Kotki sa zdrowe, czyste, nie maja pchel!
Jedna jest koloru czarnego a druga rudo-czarno-biala. Obie przepiekne:-)
Matka i kociaczki trzymane tylko w domu.
Zainteresowanym przesle wiecej zdjec na maila.
Ponadto mozna podjechac i zobaczyc kociaczki na zywo w kazdej chwili.

Załączniki

• DSC08606.jpg
    DSC08606.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC08611.jpg
    DSC08611.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC08589.jpg
    DSC08589.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC08595.jpg
    DSC08595.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNY JESTEM MAMÁ 2-LETNIEJ DZIEWCZYNKI-BARDZO CHÉTNIE ZAJELA BYM SIE JESZCZE JEDNYM A NAWET DWOMA DZIECIACZKAMI Z MOJEJ OKOLICY :tak:ZUZA JEST POGODNA DZIEWCZYNKA ROZMAWIA PO ANGIELSKU W WIEKSZOSCI ALE NASZCZESCIE ZACZYNA TEZ PO POLSKU-MIESZKAMY W DUBLIN 8 KOLO GINESSA BARDZO PROSZE ZAINTERESOWANE MAMY O KONTAKT NA GG 12437784 :-)I ZAPRASZAMY DO NAS :tak:

Załączniki

• captionit161227I238D36.jpg
    captionit161227I238D36.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 34
Mam do oddania w dobre rece 2 male sliczne kociaczki (kobietki).
Urodzily sie 26. sierpnia, wiec kolo polowy pazdziernika beda juz gotowe na zamieszkanie u nowej rodziny.
Kotki sa zdrowe, czyste, nie maja pchel!
Jedna jest koloru czarnego a druga rudo-czarno-biala. Obie przepiekne:-)
Matka i kociaczki trzymane tylko w domu.
Zainteresowanym przesle wiecej zdjec na maila.
Ponadto mozna podjechac i zobaczyc kociaczki na zywo w kazdej chwili.
kotki prześliczne:-)moja córcia by chciała ale mój K. sie nie zgodzi:-(

kotki prześliczne:-)moja córcia by chciała ale mój K. sie nie zgodzi:-(

No to masz kochana jeszcze jakies 5 tygodni;-) Uzyj wszystkich swoich wdziekow, to moze sie zgodzi!!!
A tak na serio, to zartuje, bo zalezy mi, zeby kociatka trafily tam, gdzie sa chciane i wyczekiwane. No i chyba sie zaplacze, jak bede je juz musiala oddac- o ile w ogole kogos chetnego znajde;-)

Mam do sprzedania Opel Vectra 1.6 Automat (idealny dla kobiet:-)) z 2000 roku. granatowy, klimatyzacja, NCT 05/2010, bezwypadkowy, wspomaganie kierownicy, elektryczne przednie szyby i lusterka, 4 poduszki powietrzne, ABS, super kondycja, niezawodny. Sprzedaję bo wracam do Polski. Cena: 2100 Euro.
Chetnych prosze o wiadomosc na priva.

Załączniki

• DSC00266 (Medium).jpg
    DSC00266 (Medium).jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC00271 (Medium).jpg
    DSC00271 (Medium).jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 28
reklama
SPRZEDAM: DIDYMOS JULIAN rozmiar 6 (4,7m)
Oryginalna chusta wiodącej niemieckiej firmy Didymos, określana jako "mercedes wśród chust". Model Julian to najwyższej jakości żakard (ułatwiający nośność i zapewniający komfort użytkowania- ciężar dziecka rozkłada się równomiernie, a sprężystośc tkaniny sprawia, że jest on niemal nieodczuwalny) w romby, o odcieniach szarosci, Dwustronna.
Zaznaczony środek, co ułatwia wiązanie
Rozmiar 6 (długość 4,7m), pozwala na wiele mozliwych rodzajów wiązań.
Idealna do noszenia dziecka zarówno z przodu, jak i na plecach.
Przystosowana do noszenia dzieci od urodzenia
Spełnia wymogi bezpieczeństwa (poparte wieloma testami)

Dodatki:
- płyta DVD instruktażowa
- książka z instrukcjami różnorakich wiązań krok po kroku

Cena - £78 do negocjacji

Załączniki

• did julian suur.jpg
    did julian suur.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 44
Do góry