reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Misia a masz moze zdjecie tej wanienki ? i do jakiego wieku ona jest odpowiednia ?
Bo ja mam tez z Fisher price tylko Whale w ksztalcie takiego wielorybka z zabawka-sitkiem i taka podstawka do srodka Tylko mala z niej wyrosnie bardzo szybko :(

reklama
Sylcia - w moim poscie dodalam linka do stronki gdzie jest fotka. Ciezko mi powiedziec do jakiego wieku jest ok. Sa w niej dwie opcje. Jedna dla niemowlaka i wtedy uzywasz hamaczka a potem go zdjemujesz i kapiesz w samej wanience gdzie jest takie siedzonko tez zeby mozna bylo podadzic malucha wiec chyba calkiem dlugo mozna uzywac. No i pewnie zalezy od tego jaka duza jest dzidzia. ;-)

dziewczyny a ja sprzedam kostke edukacyjna ktora zamienia sie w mate...super sprawa doloze do tego mega--puzzle

Załączniki

• DSC03582-tile.jpg
    DSC03582-tile.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 74
Witam forumowiczki!
SPRZEDAM LUB ZAMIENIĘ NA VANA 7-OSOBOWEGO
VW Passat 1,9 TDI, 01, NCT 05/11, 130 KM; seria Blue Motion, klima, 4xairbag, ABS, ASR, oryginalne radio+8 głośników, alusy, halogeny, przebieg 100 tys.Wymieniony rozrząd, napinacze, paski, pompa wody, oleju.Nowe opony, pełna elektryka, samościemniające lusterko wewnętrzne, sensor deszczu, 2 oryginalne podłokietniki, 6-biegowy, zmieniarka 6 CD, 2 kluczyki+kluczk "matka".Serwisowany w ASO.Pełna historia.Stan idealny.
Tel. 0863581085

Załączniki

• Zdjecia 14.07.09 052.jpg
    Zdjecia 14.07.09 052.jpg
    80 KB · Wyświetleń: 52
  • Zdjecia 14.07.09 051.jpg
    Zdjecia 14.07.09 051.jpg
    107,6 KB · Wyświetleń: 48
  • Zdjecia 14.07.09 049.jpg
    Zdjecia 14.07.09 049.jpg
    72,8 KB · Wyświetleń: 56
  • Zdjecia 14.07.09 042.jpg
    Zdjecia 14.07.09 042.jpg
    96,3 KB · Wyświetleń: 44
  • Zdjecia 14.07.09 046.jpg
    Zdjecia 14.07.09 046.jpg
    87 KB · Wyświetleń: 46
  • Zdjecia 14.07.09 035.jpg
    Zdjecia 14.07.09 035.jpg
    103,6 KB · Wyświetleń: 45
I przypominam co jeszcze mam na sprzedaż;;..koszyk razem z stojakiem(moses basket) dla dziewczynki kolor różowy.40euro używany nie cały miesiąc :tak:rower dla chłopca spajder men3 koła 16 za 35euro :-Dwanienki 2 sztuka każda za 5euro ;-)laktator ręczny AVENTU za 10euro :-Dponiżej fotki .Pozdrawiam mój numer.0862232604 Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

czesc dziewczyny jestem z Rush.Mam do sprzedania mala mate fisher price 10e nosidelko 10e skoczek na dzwi 30 eu lub wszystko razem za 40 eu.jesli bedzie ktos zainteresowany wrzuce fotki :) gg 7132532

reklama
Witam!
Czytając poprzedni post przypomniało mi się, że ja również mam FENOTEROL tabl. 5 mg 2 opakowania oraz ISOPTIN tabl. 40 mg 2 opakowania. Obydwa stosuje się przy podtrzymaniu ciąży.Jeżeli któraś z dziewczyn potrzebuje, to chętnie oddam.

jestem zainteresowana Isoptinem 40,czy bylaby taka mozliwosc abys przeslala mi go poczta?

Do góry