reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
eee mama_ady ja to jak już chciałabym obie kicie:-p a kastrować jakoś nie chciąłabym bo widziałam jak wyglądał kot kumpeli po kastracji i się popłakałam wtedy:sorry:
no ale szkoda że ta kolorowa zaklepana.... bbo jakby się okazało że to koty jednak to bym przyjechała po nie:-D
ps... mój Stich też miał być kotką :eek::laugh2:

eee mama_ady ja to jak już chciałabym obie kicie:-p a kastrować jakoś nie chciąłabym bo widziałam jak wyglądał kot kumpeli po kastracji i się popłakałam wtedy:sorry:
no ale szkoda że ta kolorowa zaklepana.... bbo jakby się okazało że to koty jednak to bym przyjechała po nie:-D
ps... mój Stich też miał być kotką :eek::laugh2:

Oj kochana, lepiej wykastruj tego swojego kotka, bo pozniej chodzi taki po okolicy i biednym kiciom dzieci robi, lobuz jeden:-):-):-) Jeszcze Cie ktos o alimenty poda;-) hehehe. Zartuje oczywiscie...
To juz potwierdzone, ze obie to kocice i nie ma szans, zeby bylo inaczej:-D
A kotka kolorowa zaklepana- i to malo powiedziane:-) Ze 2 razy dziennie dostaje przypomnienie, zebym przypadkiem nie oddala jej komus innemu.
A co do Twojego kocurka, to nie boisz sie, ze jak dorosnie i bedzie niewykastrowany, to bedzie znaczyl teren i bedzie Ci w domku smierdzialo?

Oj kochana, lepiej wykastruj tego swojego kotka, bo pozniej chodzi taki po okolicy i biednym kiciom dzieci robi, lobuz jeden:-):-):-) Jeszcze Cie ktos o alimenty poda;-) hehehe. Zartuje oczywiscie...
To juz potwierdzone, ze obie to kocice i nie ma szans, zeby bylo inaczej:-D
A kotka kolorowa zaklepana- i to malo powiedziane:-) Ze 2 razy dziennie dostaje przypomnienie, zebym przypadkiem nie oddala jej komus innemu.
A co do Twojego kocurka, to nie boisz sie, ze jak dorosnie i bedzie niewykastrowany, to bedzie znaczyl teren i bedzie Ci w domku smierdzialo?
:-D:-D:-D mojego kotka nie puszczam na dwór....:-p
no i chyba się nie boję o znaczenie terenu;-) już miałam w pl koty i przeżyły bez kastracji i bez smrodku:rofl2:

anineczko przepraszamy bardzo ;)

Przypominam;
sprzedam ;
-wózek podwójny Cosatto;100euro
-chodziki (dwa graco jeden dla dziewczynki drugi bardziej chłopiecy);30euro,20euro
-łózeczko drewniane z materacykiem babylo;60euro
-zebre do skakania fisher-price;30euro
-fotelik samochodowy od 0-9miesiecy15euro

0858266091 prosze dzwonic, schecia ponegocjuje ceny.

Załączniki

• zebra.jpg
    zebra.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 29
  • łózeczko.jpg
    łózeczko.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 30
  • chodzik.jpg
    chodzik.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 25
reklama
moniak jak ja zdawalam prawko w irlandii ponad 2.5 roku temu, to mialam jakas ksiazke,z ktorej uczylam sie nie w km tylko w milach, a na tescie mialam pytania w km, baaardzo sie zdziwilam,bo nawet wtedy nie wiedzialam,ze sa tu juz km hehehe.I nikt mi nie powiedzial. Mialam baaaardzo stara edycje ksiazki i zdalam mimo wszystko. Wiec nie pilnuj tak najnowszych edycji, chodzi o zasady na drodze,one sie nie zmieniaja raczej. Moj maz zdawal tu prawko irl w tym roku i kupowal w ksiegarni najnowsza edycje,zaplacil chyba z 25 euro.A kupil na pasazu w tesco w ksiegarni.Pozyczylabym Ci,ale komus wlasnie juz pozyczylam i nie pamietam komu i jej nie mam :-(

Do góry