moj adres to dudic1@op.pljestem zainteresowana Isoptinem 40,czy bylaby taka mozliwosc abys przeslala mi go poczta?
reklama
witam mam do sprzedania wózeczek firmy inplast model Vibe - cena 50euro. Wózek zakupiony został w marcu (używany sporadycznie w Pl).
wygląda tak VIBE - NOWOCZESNA SPACERÓWKA Z BARIERKĄ I FOLIĄ (733267971) - Aukcje internetowe Allegro, mój jest koloru intense red. Wózek jest dla dzieci do wagi 20kg. stan bardzo dobry
wygląda tak VIBE - NOWOCZESNA SPACERÓWKA Z BARIERKĄ I FOLIĄ (733267971) - Aukcje internetowe Allegro, mój jest koloru intense red. Wózek jest dla dzieci do wagi 20kg. stan bardzo dobry
iggymama
kwietniowa mama"08
Dziewczyny szukam opiekunki dla 16 m-cy chłopca!
Jutro musimy byc oboje w pracy od 11 do 15 a nasza dotychczasowa pomoc jest w PL. Któras z south Dublin, okolice centrum, rathmines, dublin 4 chciałaby sobie dorobic
Synek grzeczny, lubi inne dzieci, gwarantuje brak jakichkolwiek problemów. :-)
Prosze o pomoc;-)
gg8644128
Jutro musimy byc oboje w pracy od 11 do 15 a nasza dotychczasowa pomoc jest w PL. Któras z south Dublin, okolice centrum, rathmines, dublin 4 chciałaby sobie dorobic
Synek grzeczny, lubi inne dzieci, gwarantuje brak jakichkolwiek problemów. :-)
Prosze o pomoc;-)
gg8644128
beakta
Mammy of boys & girl
witam mam do sprzedania wózeczek firmy inplast model Vibe - cena 50euro. Wózek zakupiony został w marcu (używany sporadycznie w Pl).
Hej. A moglabys mi przeslac fotki tego wozeczka w realu? Podam maila...beaktaa@wp.pl. I jeszcze pytanko jak sie go sklada. Na plasko czy w formie parasolki? Bo zalezy mi wlasnie zeby zajmowal malo miejsca i byl lekki jako wlasnie wozek przewozowy
beakta
Mammy of boys & girl
Dzieki za fotki. wozeczek fajny i cena przyzwoita tylko troche od siebie mieszkamy i wiec chyba odpuszcze bo jak doliczyc koszty podrozy to juz nie bedzie taka ciekawa oferta :-(foteczki wysłane, zapomniałam napisać, ze składa się jak parasolka
julia28
Mama lutowa 2007
mam do sprzedania kozaki kowbojki kremowe:-)cena 30e rozmiar 37
emili78
mama czerwcowa 2009
I przypominam co jeszcze mam na sprzedaż;;..koszyk razem z stojakiem(moses basket) dla dziewczynki kolor różowy.40euro używany nie cały miesiąc rower dla chłopca spajder men3 koła 16 za 35euro ;-)laktator ręczny AVENTU za 10euro poniżej fotki .Pozdrawiam mój numer.0862232604 Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
K
krycha
Gość
Witam !!! Przypomina, że mam do sprzedania "fotelik" do karmienia za 10 e, stan idealny, moja Pyza mało go używała, bo woli wszystko w ruchu robić ...
reklama
sylwisko22
Fanka BB :)
kobietki sprzedam
chodzik graco CHICCO BABY WALKER SEVENTY – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores identyczny jak w linku.w bardzo dobrym stanie.cena 30e
wozek graco quatro tour de luxe system.caly zestaw z fotelikiem baza do samochodu gondola.stan idealny.cena 100e zainteresowanym przesle fotki na @
podgrzewacz Avent(malo uzywany).cena 20e
sterylizator do butlek(firmy Balance) 20 e
pozdrawiam
chodzik graco CHICCO BABY WALKER SEVENTY – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores identyczny jak w linku.w bardzo dobrym stanie.cena 30e
wozek graco quatro tour de luxe system.caly zestaw z fotelikiem baza do samochodu gondola.stan idealny.cena 100e zainteresowanym przesle fotki na @
podgrzewacz Avent(malo uzywany).cena 20e
sterylizator do butlek(firmy Balance) 20 e
pozdrawiam
Podziel się: