reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
cała szafa :szok: :-D

2 dziewuszki mam wiec odpada :sorry2:
Kochana właśnie,że nie cała :-D
No ale przymałe już na Matta a i częśc rzeczy nawet mu nie założyłam bo zapomniałam o nich :wściekła/y::-D:-D
Aha i znalazłam sporo spodni ciążowych,o których też zapomniałam i myślałam,że komuś pożyczyłam.Tak to jest jak się ma burdel w szafie....

czesc dziewczyny !
mam do oddania folie do wózka z przekładaną rączką , folia jest nowiutka- niestety nie pasuje do mojego wózka:no:, jeśli któraś jest zainteresowana to zapraszam:-), mieszkam w Dublinie

anineczka -telewizor to firma BUCH i tak wygląda

Załączniki

• 20090804241.jpg
    20090804241.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 37
No niestety nie ma dvd wbudowane.I przypominam co jeszcze mam na sprzedaż;;telewizor BUSCH 14cali za 30euro ..koszyk razem z stojakiem(moses basket) dla dziewczynki kolor różowy.40euro:tak:rower dla chłopca spajder men3 koła 16 za 50euro :-Dwanienki 2 sztuka każda za 5euro ;-)laktator elektryczny MEDELA za 50euro i ręczny AVENTU za 15euro :-Dponiżej fotki .Pozdrawiam mój numer.0862232604

Załączniki

• 20090804243.jpg
    20090804243.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 82
  • 20090804244.jpg
    20090804244.jpg
    77,1 KB · Wyświetleń: 66
  • 20090804245.jpg
    20090804245.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 62
  • 20090804248.jpg
    20090804248.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 39
  • 20090804242.jpg
    20090804242.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Mam do sprzedania spodnie ciążowe i sukienkę.
Rozmiarowo 36/38.Wzrost 160-165cm.

Spodnie czarne,pas przebiega pod brzuszkiem.Eleganckie i klasyczne.Stan bardzo dobry:

Rybaczki z rozciągliwego dżinsu zakrywające brzuszek.Stan bardzo dobry.

Ogrodniczki z bardzo dobrego jakościowo dżinsu.Stan idealny.Na mnie były troszkę za długie,tak więc spokojnie wejdą na osobę z 170cm

Bardzo wygodne spodnie ala dżinsowe stan dobry ( tylko na pasie na brzuchu jest kilka dziurek),ciekawy kolor:

Sukienka z cieńkiego dżinsu,stan idealny:

Spodnie dżinsowe z pasem.Stan idealny:

Spodnie z materiału,luźne na brzuszek.Stan dobry:

Ceny na Priva.

reklama
Do góry