reklama
jola.24
Fanka BB :)
chetnie sprzedam lozeczko dzieciece gg 12178331
Mozesz wstawic zdjecie łóżeczka? Skad jestes?
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ciao:-)
Mam do ODDANIA cale pudelko FENOTEROLU (jesli ktoras z was jest na podtrzymaniu i bierze fenoterol to z checia oddam, nawet nie otwarty). :-) Best before 2011.
Mam do ODDANIA cale pudelko FENOTEROLU (jesli ktoras z was jest na podtrzymaniu i bierze fenoterol to z checia oddam, nawet nie otwarty). :-) Best before 2011.
agata.78
mama trojga
Witam!
Czytając poprzedni post przypomniało mi się, że ja również mam FENOTEROL tabl. 5 mg 2 opakowania oraz ISOPTIN tabl. 40 mg 2 opakowania. Obydwa stosuje się przy podtrzymaniu ciąży.Jeżeli któraś z dziewczyn potrzebuje, to chętnie oddam.
Czytając poprzedni post przypomniało mi się, że ja również mam FENOTEROL tabl. 5 mg 2 opakowania oraz ISOPTIN tabl. 40 mg 2 opakowania. Obydwa stosuje się przy podtrzymaniu ciąży.Jeżeli któraś z dziewczyn potrzebuje, to chętnie oddam.
didi
tak dla przypomnienia;-)
hej,.,..ma do sprzedania kolyske mothercare..moja niunia lezala w niej kilka razy a tak to wolala spac z mamusia w wielkim lozku ..haha
stan idealny.. materacyk nowka ... cena 70 e
Amelia2008
anineczka
królowa mrówek :P
Mam jeszcze do sprzedania chustę/nosidło firmy BabaSling
Niestety pomagam sobie ich stroną bo aparat siadł
http://www.babasling.co.uk
Kolor midnight.
Do 15 kg dziecka
Cena 30 euro
Mam do sprzedania spodnie ciążowe i sukienkę.
Rozmiarowo 36/38.Wzrost 160-165cm.
Spodnie czarne,pas przebiega pod brzuszkiem.Eleganckie i klasyczne.Stan bardzo dobry:
Rybaczki z rozciągliwego dżinsu zakrywające brzuszek.Stan bardzo dobry.
Ogrodniczki z bardzo dobrego jakościowo dżinsu.Stan idealny.Na mnie były troszkę za długie,tak więc spokojnie wejdą na osobę z 170cm
Spodnie dżinsowe z pasem.Stan idealny:
Spodnie z materiału,luźne na brzuszek.Stan dobry:
Ceny na Priva.
2 Gorsety z spódnicą rozmiar małe 36 ....ehhh kiedyś się w to mieściłam :-baffled:
Ochraniacz na łóżeczko oddam za darmo:
Picasa Web Albums - Anna - ciuchy 1
Fotelik samochodowy 0-13kg
Picasa Web Albums - Anna - fotelik
Ciuszki:
Picasa Web Albums - Anna - ciuchy
Kombinezonik dla bobaska.Kolor unisex. od 0 do 3-4 miesiące.
Picasa Web Albums - Anna - Na sprzedaż
Na weekend będę w Galway tak więc mogę dowieźć
Niestety pomagam sobie ich stroną bo aparat siadł
http://www.babasling.co.uk
Kolor midnight.
Do 15 kg dziecka
Cena 30 euro
Mam do sprzedania spodnie ciążowe i sukienkę.
Rozmiarowo 36/38.Wzrost 160-165cm.
Spodnie czarne,pas przebiega pod brzuszkiem.Eleganckie i klasyczne.Stan bardzo dobry:
Rybaczki z rozciągliwego dżinsu zakrywające brzuszek.Stan bardzo dobry.
Ogrodniczki z bardzo dobrego jakościowo dżinsu.Stan idealny.Na mnie były troszkę za długie,tak więc spokojnie wejdą na osobę z 170cm
Spodnie dżinsowe z pasem.Stan idealny:
Spodnie z materiału,luźne na brzuszek.Stan dobry:
Ceny na Priva.
2 Gorsety z spódnicą rozmiar małe 36 ....ehhh kiedyś się w to mieściłam :-baffled:
Ochraniacz na łóżeczko oddam za darmo:
Picasa Web Albums - Anna - ciuchy 1
Fotelik samochodowy 0-13kg
Picasa Web Albums - Anna - fotelik
Ciuszki:
Picasa Web Albums - Anna - ciuchy
Kombinezonik dla bobaska.Kolor unisex. od 0 do 3-4 miesiące.
Picasa Web Albums - Anna - Na sprzedaż
Na weekend będę w Galway tak więc mogę dowieźć
Ostatnia edycja:
reklama
emili78
mama czerwcowa 2009
I przypominam co jeszcze mam na sprzedaż;;..koszyk razem z stojakiem(moses basket) dla dziewczynki kolor różowy.40euro używany nie cały miesiąc rower dla chłopca spajder men3 koła 16 za 35euro wanienki 2 sztuka każda za 5euro ;-)laktator elektryczny MEDELA za 50euro i ręczny AVENTU za 15euro poniżej fotki .Pozdrawiam mój numer.0862232604 Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
Podziel się: