reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
a jak tak całkiem "z innej beczki" - mam do oddania trochę tzw. babskich gazet np. Claudia itp. przeprowadzam się niedługo, a mój M nie chce słyszeć o przenoszeniu tego wszystkiego... :)

A przypominam sie,ze mam do sprzedania krzeselko do karmienia Chicco Happy Snack i travel cot Graco. Zalezy mi na szybkiej sprzedazy.

BARDZO PILNE!! Ponawiam ogłoszenie o sprzedaży rowerka dla dziecka 3-5 lat. Stan bdb, pompowane kólka 14", w komplecie także tylny błotnik i narzędzia do montażu. Cena 45e (taki sam w smythsie kosztuje 90e).

Sprzedam też polskie ksiazki dla dzieci (w stanie idealnym)- ładne, duże i mądre :-) - 4e/szt.

Oraz 3 opakowania Prenatalu z Polski (100 tabletek w kazdym), wszystkie fabrycznie zamkniete, z datą ważności do 31.03.2010 - cena 7e/szt. lub 18e za 3 pudelka.

I tak przy okazji może ktoś będzie zainteresowany telewizorem 14" Philips i rowerem dla dużego mężczyzny :-)

szkoda ze z galway jestes... wzielabym te ksaizeczki :sorry:

reklama
HEj mamunie ja mam do sprzedania;rower na kołach 16 spajdermena za 50e :-) laktator elektryczny MEDELA za 50e i laktator ręczny AVENTU za 15e oraz telewizor 14cali za 30e

Do góry