reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Dziewczyny, mam pyt: czy jest z nami ktos z okolic Cork?
Mam kilka rzeczy po dziecku do oddania; sporo ubranek, zabawek, nocnik( mala nie zdazyla skorzystac), wanienka, takie specjalne siedzonko do kapieli w wannie:-)...

Sprzedam Graco Compact Travel Cot za 30 euro
266216-300x300.jpg

oraz
Highchair Chicco Happy Snack za 50 euro
chicco-happy-snack-highchair-hawaii-7408.jpg

emili moja kolezanka chce sie pozbyc wozka glebokiego kupowanego w polsce,ktory pozniej za spacerowke robi.Jest bezowy,gondolka zdejmowana i podejrzewam,ze chcialaby go w calosci sprzedac,ale za niego niewiele,byleby sie pozbyc.Jesli bylabys zaineresowana,to zapytam jej odrazu jaka to firma i ile by chciala,napewno kilkadziesiat euro.

larcia- jak byś mogła to się zapytaj i mi napisz z możliwością fotki;;; jest fajna gondolka za 20e ale w Dublinie więc za daleko nie zależy mi na spacerówce ale na gondoli

emili rano dam ci znac,bo znajoma sie zastanawia jeszcze.Powiedziala,ze napewno wzielaby kilkadziesiat euro,nie wiecej,wozek jest duzy,taki prawdziwy gleboki,skladany,no a potem spacerowka.Rozumiem,ze poszukujesz samej gondolki,ale jedynie moge zaproponowac ci caly wozek za grosze jak to sie mowi.

reklama
Do góry