reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Ja chciałam sie przypomniec. Sprzedam wozek kupiony w polsce z folia dosuwana do budy i regulowaną rączką cena 35e:tak:.kontakt na gg 6115716.

reklama
Jak sie przypominac to przypominac.Do sprzedania wozek coneco solar.Stan bardzo dobry.cena 70 euro.

Załączniki

• solar_d[1].jpg
    solar_d[1].jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 40
  • Copy of P1000896.JPG
    Copy of P1000896.JPG
    44,8 KB · Wyświetleń: 37
i ja i ja tez te zabaweczki chetnie odkupie:tak: pieska grajacego, pelikana albo ten domek z klockami :tak:

A to to pierwsze zielone to co to ?tez fajne :D:D

Przypominam sie ze swoim staffem :
Maskotki
Lego
Gry planszowe
Ciao dziewczynki!

Wielka wyprzedaz maskotek:-) Wszystkie nowe!! (niektore wciaz z metkami), nie nosza absolutnie zadnych sladow uzytkowania.

Ceny- wedlug kolejnosci obrazkow-
Mis Puchatek- mieciutki, z groszkiem w pupce;-)- 10e
Mis puchatek- maly, dla niemowlat, tez ma groszek w pupce- 6e
Foka z mala foczka- 5e
Maly piesek-5e
Piesek lezacy, sredniej wielkosci- 7 e
Lew,duzy - 15e
Tygrys, duzy- 15e
Mis, duzy-15e
Maly kotek- 5 e
Piesek lezacy- sredniej wielkosci- 8e

Kontakt na priv badz gg: 5064018. Moge wyslac paczka, jak ktos nie z Galway:tak::-) Zestawy klockow lego wciaz aktualne, zostalo jeszcze sporo:-)

Fotki maskotek, lego i gier na stroneach 37 i 38 tegoz watku :)

reklama
Do góry