martuśka23
Mama Julci i Kacperka
Ja chciałam sie przypomniec. Sprzedam wozek kupiony w polsce z folia dosuwana do budy i regulowaną rączką cena 35e.kontakt na gg 6115716.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
in_visiblevision a moglabys podac ceny tych zabawek:-)do sprzedania zabawki:, wszystkie w stanie idealnym.
Ciao dziewczynki!
Wielka wyprzedaz maskotek:-) Wszystkie nowe!! (niektore wciaz z metkami), nie nosza absolutnie zadnych sladow uzytkowania.
Ceny- wedlug kolejnosci obrazkow-
Mis Puchatek- mieciutki, z groszkiem w pupce;-)- 10e
Mis puchatek- maly, dla niemowlat, tez ma groszek w pupce- 6e
Foka z mala foczka- 5e
Maly piesek-5e
Piesek lezacy, sredniej wielkosci- 7 e
Lew,duzy - 15e
Tygrys, duzy- 15e
Mis, duzy-15e
Maly kotek- 5 e
Piesek lezacy- sredniej wielkosci- 8e
Kontakt na priv badz gg: 5064018. Moge wyslac paczka, jak ktos nie z Galway:-) Zestawy klockow lego wciaz aktualne, zostalo jeszcze sporo:-)
my mamy ale z PL takiego pieska, moja Sofijka fajnie sie nim bawila, teraz czeka na Filipa...Ten piesek jest super,moj synek dostal go od znajomych,jak narazie sie go boi