reklama
ten co szymek dostal to gada i spiewa po Polsku.my mamy ale z PL takiego pieska, moja Sofijka fajnie sie nim bawila, teraz czeka na Filipa...
To jest jedyna zabawka(podobno) dostepna w Irl w wersji Polskiej
in_visiblevision
bo kocham.
zapomnialam dodac, iz wlasnie on gada a raczej spiewa po polsku:-)
Sofik
Wiara Czyni Cuda
ten co szymek dostal to gada i spiewa po Polsku.
To jest jedyna zabawka(podobno) dostepna w Irl w wersji Polskiej
to ja nawet nie wiedizlam ze on jest po polsku hihihi ale ja go mam z PL :-)
anineczka
królowa mrówek :P
in_visiblevision wysłałam Ci priva ;-)
aaaagusia
Zaciekawiona BB
Mam do sprzedania:
Fotelik samochodowy "Silver Cross" 0-10kg. Nie jest zniszczony (prawie jak nowy) bo wiadomo ile taki maluszek moze napsocic skoro przesypia cale podroze. Jako nowy kosztowal 150e bez centa ;-) teraz mozemy go oddac za 90e.
Fotelik wyglada tak:
troszke cena nizsza, ale w katalogu nadal jest 149.99e
Silvercross Ventura Car Seat - Black Denim – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Łóżeczko (kolyska) + materacyk - jako pierwsze lozeczko dla synka sprawdzilo sie w 100%. Maluszek uwielbia byc hustany przed snem. Zasypia bardzo szybko. Niestety musimy zmienic kolyske na cos wiekszego bo malec zaczyna sie juz podnosic. Cena 60e
a wyglada to tak:
ELOISE CRIB – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
ODKUPE!!!!
Cos na bazie rowerka dzieciecego od 9miesiecy.
Tu podaje link tak bedzie latwiej
Smart Trike Deluxe 3 in 1 – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Jesli jest ktos zainteresowany jestem z okolic galway. moj nr gg 4460438
Pozdrawiam!!!
Fotelik samochodowy "Silver Cross" 0-10kg. Nie jest zniszczony (prawie jak nowy) bo wiadomo ile taki maluszek moze napsocic skoro przesypia cale podroze. Jako nowy kosztowal 150e bez centa ;-) teraz mozemy go oddac za 90e.
Fotelik wyglada tak:
troszke cena nizsza, ale w katalogu nadal jest 149.99e
Silvercross Ventura Car Seat - Black Denim – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Łóżeczko (kolyska) + materacyk - jako pierwsze lozeczko dla synka sprawdzilo sie w 100%. Maluszek uwielbia byc hustany przed snem. Zasypia bardzo szybko. Niestety musimy zmienic kolyske na cos wiekszego bo malec zaczyna sie juz podnosic. Cena 60e
a wyglada to tak:
ELOISE CRIB – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
ODKUPE!!!!
Cos na bazie rowerka dzieciecego od 9miesiecy.
Tu podaje link tak bedzie latwiej
Smart Trike Deluxe 3 in 1 – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Jesli jest ktos zainteresowany jestem z okolic galway. moj nr gg 4460438
Pozdrawiam!!!
DZIEWCZYNKI sprzedam podgrzewacz do butelek AVENT -15 e sterylizator do butelek-15e
Hustawke graco 50 e
sklep.dzidzio.pl -> Huśtawka LOVIN HUG 1A99 GARRY, Graco
KUPIE wozek spacerowke ...
czy to nadal aktualne ogłoszenie :-)
arlecik
Zaangażowana w BB
mam pytanie czym sie tutaj pielegnuje pepuszek maluszkowi?? wpolsce się używa spirytusu lub piochtaniny naspirytusie atutaj co praktykuja??
reklama
didi
Fanka BB :)
a tutaj jak do wszystkiego praktykuja przegotowana wodemam pytanie czym sie tutaj pielegnuje pepuszek maluszkowi?? wpolsce się używa spirytusu lub piochtaniny naspirytusie atutaj co praktykuja??
Podziel się: