reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama

Załączniki

• IMG_0026_480x640.jpg
    IMG_0026_480x640.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 54
Witam szukam łużeczka dla maluszka, fotelika do samochodu i ewentualnie krzesełka do karmienia.
Mam jeszcze pytanie czy dostane w Dublinie Bebilon 2 mleko i jaką wode stosujecie do przygotowania mleczka,?

Witam szukam łużeczka dla maluszka, fotelika do samochodu i ewentualnie krzesełka do karmienia.
Mam jeszcze pytanie czy dostane w Dublinie Bebilon 2 mleko i jaką wode stosujecie do przygotowania mleczka,?

Bebilon 2 to Aptamil Follow on i dostaniesz go kazdym supermarkecie i aptece.A nawet na stacjach benzynowych. A ja stosowalam wode mineralna gotowana.

Ostatnia edycja:
Ja CI polece w Smyth jest krzesełko do karmienia z Graco za 29.99 promocja:))Niedawno kupiłam cena rewelacyjna jestem z niego bardzo zadowolona a w dodatku nowy:))

No z tym mlekiem to super bo przerażała mnie myśl że będe musiała wziąć walizke pudełek z mlekiem:sorry2:
Co do wody to wiem że przegotowana:-p tylko jaką mineralną (nazwa) u nas jest np Dobrawa dla dzieci nisko zmineralizowana
Fotelika szukam od 13 kg w góre, taki najlepiej lekko rozkładany:tak:
martuana to krzesełko super sprawa tylko że mój synuś waży już 12 kg więc się chyba dla niego nie nadaje:-p;-)

Moniap ja daje zwykłą kranówe przegotowaną i małemu nic nie było, mleko to Aptamil, ja daje 3. Krzesełko jest fajne z Fischera (niestety nico drogie, kupowałąm w argosie byo taniej), bo do 20kg chyba.

reklama
Sprzedam solarium do twarzy Philips.Solarium uzylam tylko raz, poniewaz mam problemy naczynkowe.Stoi i sie kurzy.Cena w Argosie 76 euro.Sprzedam za 45.euro.(dla przypomnienia jestem z Ennis, mozliwe podrzucenie do Limerick)

Załączniki

• 4401784A58UC67741X[1].jpg
    4401784A58UC67741X[1].jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 34
Do góry