reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Sprzedam uniwersalny wózek głęboko-spacerowy posiada lekką aluminiową konstrukcję. W wyposażeniu znajduje się spacerówka, nosidło dla noworodka, osłona na nóżki pasująca na wózek w wersji głębokiej i spacerowej oraz torba pielęgnacyjna.
Funkcje podwozia:- miękka amortyzacja na sprężynach- duże pompowane koła - zespolone hamulce na obie osie- przekładana rączka z regulacją wysokości- regulacja podnóżka- pojemny kosz na zakupy
Funkcje gondoli i siedziska:- duże nosidełko dla niemowlaka z dodatkową budką oraz z możliwością usunięcia usztywnienia i wykorzystania go jako ocieplacza na zimę- odpinany tył budki zabezpieczony moskitierą- wielostopniowa regulacja pochylenia oparcia- pasy bezpieczeństwa z nakładkami- okienko wentylacyjne- elementy odblaskowe.

Wózek w stanie bardzo dobrym, używany tylko przez jedno dziecko.

CENA 160E do negocjacji
( mogę dorzucić w cenie do wózka bramkę na schody i zapasową dentkę)
kontakt na priv albo na gg 9423209 wwwwwwwwww

Lokalizacja Dublin , możliwość dowozu.

Ostatnia edycja:
NOSIDELKO.jpg

Sprzedam nosidelko renomowanej firmy babybjorn.Nosidelko do 11 kg.Dwie pozycje noszenia dzieka,przodem i tylem.Latwo odpinane pasy umozliwiajace wyciagniecie dziecka.
Cena 40 euro Mozliwa przesylka za dodatkowa oplata 7 euro.

reklama
czesc

Mam do sprzedania kilka rzeczy z tym że sprawa wygląda tak że niektóre rzeczy mogę oddać juz teraz, a niektóre można sobie u mnie zarezerwowac i odebrać w sierpniu. A to dlatego ze wyprowadzam sie na dobre do Polski i do tego czasu bede z nich korzystać. Chciałam juz teraz ogłosić czego będę chciał sie pozbyć, bo wiem ze potrzeba troche czasu zeby posprzedawać to wszystko. Brać tego do domu nie mam zamiaru, a lepiej jak poszukam kupca już teraz i przynajmniej będę wiedziała ze sprzedam wszystko przed wyjazdem. Więc jeżeli komuś nie będzie przeszkadzało ze dostanie cos dopiero w sierpniu i zdecyduje ze chciałby kupić ode mnie jakąs rzecz to prosze o kontakt gg5410450 lub priv.

Rzeczy do sprzedania teraz:

1. Graco fotelik samochodowy (nosidełko) 0-13kg w bardzo dobrym stanie. Cena 10 euro

2. Sterylizator firmy Avent w bardzo dobrym stanie. Regularnie odkamieniany. Dołączona miarka i instrukcja obsługi.
Sterylizuje 6 butelek w 8 minut. Cena 15 euro

Rzeczy do zarezerwowania i odbioru w sierpniu:

1. Przewijak z dwoma pakownymi półkami. Bardzo stabilny i pojemny. Cena 50 euro

2. Huśtawka 3w1 Fisher Price z melodyjkami łączy w sobie aż 3 funkcje: huśtawka i leżaczek dla najmłodszych i bujaczek dla starszych dzieci. Rewelacyjna i funkcjonalna. Cena 30 euro ZAREZERWOWANA

3. Wanienka której wielką zaletą jest to że jest głęboka i dziecko kąpiąc sie w niej i pluskając nózkami nie rozlewa wody. Cena 10 euro

kontakt gg5410450 lub priv

dzieki

Ostatnia edycja:
Do góry