zapraszam:-):-)hej!
Mam do sprzedania to co ponizej....:-d
zapraszam:-):-):-)
reklama
martuśka23
Mama Julci i Kacperka
Hej!
Mam do sprzedania to co ponizej....
ZAPRASZAM:-):-):-)
hej ja bym byla chętna na kolczyki te niebieskie kwadraciki i takie zielone.Bedziesz na zlocie jesli tak to moze bys mi je tam zabrala bo ja bedze;-)?
te niebieskie zamowione,ale zielone ok...hej ja bym byla chętna na kolczyki te niebieskie kwadraciki i takie zielone.Bedziesz na zlocie jesli tak to moze bys mi je tam zabrala bo ja bedze;-)?
wezme na zlot te co mam i sobie obejrzysz moze jeszcze jakies ci sie spodobaja
wiesienka123
mama Asi
to ja tez wystawie to co mam na sprzedaz;-)
lozeczko( 2 poziomy) takie z ktorego mozna potem zrobic lozko dla ponad 2 latka, dodam do tego materac, taki przybornik ktory wisi na lozeczku, przescieradla frotte -kolory uniwersalne dla chlopca i dziewczynki( jedno na zdjeciu) cena 60€
stojak 5€, mata grajaca 10€(w oryginalnym opakowaniu-uzywana tylko przez jedno dziecko),pchacz 10€ ( rozowy kolor-musze zrobic zdjecie i wstawie:-))
ciuszki dla dziewczynki od 9mcy - jutro zrobie zdjecia i wstawie, ale m.in sukienki, spodnie, bluzki ,kurtki zimowe.
lozeczko( 2 poziomy) takie z ktorego mozna potem zrobic lozko dla ponad 2 latka, dodam do tego materac, taki przybornik ktory wisi na lozeczku, przescieradla frotte -kolory uniwersalne dla chlopca i dziewczynki( jedno na zdjeciu) cena 60€
stojak 5€, mata grajaca 10€(w oryginalnym opakowaniu-uzywana tylko przez jedno dziecko),pchacz 10€ ( rozowy kolor-musze zrobic zdjecie i wstawie:-))
ciuszki dla dziewczynki od 9mcy - jutro zrobie zdjecia i wstawie, ale m.in sukienki, spodnie, bluzki ,kurtki zimowe.
Załączniki
Ostatnia edycja:
WITAM MAM NA SPRZEDAŻ TE O TO KOSMETYKI AVON I ORIFLAME WSZYSTKIE NOWE ZAPAKOWANE W PUDELKA MOGE SPRZEDAC WSZYSTKO OSOBNO LUB W MEGA PACE...CENY DO UZGODNIENIA PISZCIE JAK KTORAS JEST CHETNA PYTANIA PROSZE KIEROWAC NA EMAIL: margaritkaa21@wp.pl lub gg.6883231 pozdrawiam
AsienkaM1986
mama Zuzi
wiesienka to wstaw zdjecia tych ciuszkow moze cos mi wpadnie w oko.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Sprzedam filmy blu-ray, po 10e za sztukę.
Sprzedam również garniturek dla chłopca, taki jak na zdjęciu (firma Krasnal). Rozmiar 80. Cena 25e
Sprzedam również garniturek dla chłopca, taki jak na zdjęciu (firma Krasnal). Rozmiar 80. Cena 25e
Ostatnia edycja:
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Sprzedam również kilka ciuszków ciążowych, kupionych w Polsce, rozmiar 44.
Spodnie dresowe (czarne) założone do tzw pierwszego prania. Spodnie z materiału (czarne) nigdy nie były noszone. Pasy ciążowe (fioletowy i czerwony) nigdy nie były noszone.
Za całość 20e.
Załączniki
lady_Zgaga
Fanka BB :)
Dziewczynki, mam troche ciuszkow po Julku na sprzedaz. Ceny indywidualne pod zdjeciami lub za calosc (z kombinezonem i czapeczkami), 40€
https://picasaweb.google.com/adulinek08/UbrankaNa36M#
Mam tez na sprzedaz podwieszane do stolu siedzonko do karmienia, stan bardzo dobr, tylko po mojej corce, €20
oraz komplet dla dziewczynki: kolderka + oslonka na lozeczko + poszewka na podusie, stan bardzo dobry, tylko po mojej corce €15Zobacz załącznik 367939
https://picasaweb.google.com/adulinek08/UbrankaNa36M#
Mam tez na sprzedaz podwieszane do stolu siedzonko do karmienia, stan bardzo dobr, tylko po mojej corce, €20
oraz komplet dla dziewczynki: kolderka + oslonka na lozeczko + poszewka na podusie, stan bardzo dobry, tylko po mojej corce €15Zobacz załącznik 367939
reklama
martuśka23
Mama Julci i Kacperka
te niebieskie zamowione,ale zielone ok...
wezme na zlot te co mam i sobie obejrzysz moze jeszcze jakies ci sie spodobaja
Super.
Podziel się: