reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
to ja tez wystawie to co mam na sprzedaz:tak:;-)
lozeczko( 2 poziomy) takie z ktorego mozna potem zrobic lozko dla ponad 2 latka, dodam do tego materac, taki przybornik ktory wisi na lozeczku, przescieradla frotte -kolory uniwersalne dla chlopca i dziewczynki( jedno na zdjeciu) cena 60€
stojak 5€, mata grajaca 10€(w oryginalnym opakowaniu-uzywana tylko przez jedno dziecko),pchacz 10€ ( rozowy kolor-musze zrobic zdjecie i wstawie:-))
ciuszki dla dziewczynki od 9mcy - jutro zrobie zdjecia i wstawie, ale m.in sukienki, spodnie, bluzki ,kurtki zimowe.

Załączniki

• DSCF3330.jpg
    DSCF3330.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 22
  • DSCF3331.jpg
    DSCF3331.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 24
  • stojak.jpg
    stojak.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 22
  • Picture 038.jpg
    Picture 038.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
WITAM MAM NA SPRZEDAŻ TE O TO KOSMETYKI AVON I ORIFLAME WSZYSTKIE NOWE ZAPAKOWANE W PUDELKA MOGE SPRZEDAC WSZYSTKO OSOBNO LUB W MEGA PACE...CENY DO UZGODNIENIA:) PISZCIE JAK KTORAS JEST CHETNA PYTANIA PROSZE KIEROWAC NA EMAIL: margaritkaa21@wp.pl lub gg.6883231 pozdrawiam ac1.jpgvv1.jpgan1.jpgso1.jpgaa2.jpgfff1.jpgaa1.jpg
pencil.png

Sprzedam filmy blu-ray, po 10e za sztukę.
6d9a3531.jpg
e737bf8a.jpg

5aa592c3.jpg

Sprzedam również garniturek dla chłopca, taki jak na zdjęciu (firma Krasnal). Rozmiar 80. Cena 25e
f8041706.jpg

Ostatnia edycja:

Sprzedam również kilka ciuszków ciążowych, kupionych w Polsce, rozmiar 44.
Spodnie dresowe (czarne) założone do tzw pierwszego prania. Spodnie z materiału (czarne) nigdy nie były noszone. Pasy ciążowe (fioletowy i czerwony) nigdy nie były noszone.
Za całość 20e.

Załączniki

• fioletowy pas.jpg
    fioletowy pas.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 19
  • spodnie materiałowe.jpg
    spodnie materiałowe.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 34
  • czerwony pas.jpg
    czerwony pas.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 17
  • spodnie dresowe.jpg
    spodnie dresowe.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 31
Dziewczynki, mam troche ciuszkow po Julku na sprzedaz. Ceny indywidualne pod zdjeciami lub za calosc (z kombinezonem i czapeczkami), 40€

https://picasaweb.google.com/adulinek08/UbrankaNa36M#

Mam tez na sprzedaz podwieszane do stolu siedzonko do karmienia, stan bardzo dobr, tylko po mojej corce, €20
oraz komplet dla dziewczynki: kolderka + oslonka na lozeczko + poszewka na podusie, stan bardzo dobry, tylko po mojej corce €15Zobacz załącznik 367939

reklama
Do góry