reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
to ja tez wystawie to co mam na sprzedaz:tak:;-)
lozeczko( 2 poziomy) takie z ktorego mozna potem zrobic lozko dla ponad 2 latka, dodam do tego materac, taki przybornik ktory wisi na lozeczku, przescieradla frotte -kolory uniwersalne dla chlopca i dziewczynki( jedno na zdjeciu) cena 60€
stojak 5€, mata grajaca 10€(w oryginalnym opakowaniu-uzywana tylko przez jedno dziecko),pchacz 10€ ( rozowy kolor-musze zrobic zdjecie i wstawie:-))
ciuszki dla dziewczynki od 9mcy - jutro zrobie zdjecia i wstawie, ale m.in sukienki, spodnie, bluzki ,kurtki zimowe.

Załączniki

• DSCF3330.jpg
    DSCF3330.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCF3331.jpg
    DSCF3331.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 31
  • stojak.jpg
    stojak.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 30
  • Picture 038.jpg
    Picture 038.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
WITAM MAM NA SPRZEDAŻ TE O TO KOSMETYKI AVON I ORIFLAME WSZYSTKIE NOWE ZAPAKOWANE W PUDELKA MOGE SPRZEDAC WSZYSTKO OSOBNO LUB W MEGA PACE...CENY DO UZGODNIENIA:) PISZCIE JAK KTORAS JEST CHETNA PYTANIA PROSZE KIEROWAC NA EMAIL: margaritkaa21@wp.pl lub gg.6883231 pozdrawiam ac1.jpgvv1.jpgan1.jpgso1.jpgaa2.jpgfff1.jpgaa1.jpg
pencil.png

Sprzedam filmy blu-ray, po 10e za sztukę.
6d9a3531.jpg
e737bf8a.jpg

5aa592c3.jpg

Sprzedam również garniturek dla chłopca, taki jak na zdjęciu (firma Krasnal). Rozmiar 80. Cena 25e
f8041706.jpg

Ostatnia edycja:

Sprzedam również kilka ciuszków ciążowych, kupionych w Polsce, rozmiar 44.
Spodnie dresowe (czarne) założone do tzw pierwszego prania. Spodnie z materiału (czarne) nigdy nie były noszone. Pasy ciążowe (fioletowy i czerwony) nigdy nie były noszone.
Za całość 20e.

Załączniki

• fioletowy pas.jpg
    fioletowy pas.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 25
  • spodnie materiałowe.jpg
    spodnie materiałowe.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 42
  • czerwony pas.jpg
    czerwony pas.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 24
  • spodnie dresowe.jpg
    spodnie dresowe.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 35
Dziewczynki, mam troche ciuszkow po Julku na sprzedaz. Ceny indywidualne pod zdjeciami lub za calosc (z kombinezonem i czapeczkami), 40€

https://picasaweb.google.com/adulinek08/UbrankaNa36M#

Mam tez na sprzedaz podwieszane do stolu siedzonko do karmienia, stan bardzo dobr, tylko po mojej corce, €20
oraz komplet dla dziewczynki: kolderka + oslonka na lozeczko + poszewka na podusie, stan bardzo dobry, tylko po mojej corce €15Zobacz załącznik 367939

reklama
Do góry