reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

witam

Poszukuje do kupna krzesełka do karmienia, ale tylko od kogos z Galway.

kontakt na priv lub gg 5410450

moja kolezanka ma do sprzedania fotelik chico taki tylko inne kolory i chce za niego 30 e
1287df5c045ddb72med.jpg

wiec jesli chcesz podam Tobie jej numer tel i umowisz sie z nia aby zobaczyc ..

reklama
Jeśli koleżanka nie weźmie to ja z chęcią :)

tylko powtarzam KOLORY sa inne to jest fotka z netu..kolezanka ma chyba jesli dobrze pamietam cos czerwono granatowy

a teraz cos z mojej szafy..hihi...
mam rzeczy po Ewuni w roznym przedziale wiekowym cos od 3 mies do teraz chyba tylko musze fotki postrzelac i powklejac...jesli sie uda to zrobie dzisiaj ...

rozumiem że kolor jest inny ale reszta jest taka sama?? , a mi zależy na tym żeby miał koszyk pod spodem. a koleżanka z Galway ?? bo ja z Ennis.

rozumiem że kolor jest inny ale reszta jest taka sama?? , a mi zależy na tym żeby miał koszyk pod spodem. a koleżanka z Galway ?? bo ja z Ennis.
tak koleanka z Galway..ale wydaje mi sie ze mozecie sie dogadac jej maz czesto jezdzi do limericku do pracy wiec jakies rozwiazanie nalazloby sie
bo widocznie fotelik tfafil sie Tobie :) wiec jesli ccesz wysle ma priva numer do kolezanki i dogadacie sie

tak koleanka z Galway..ale wydaje mi sie ze mozecie sie dogadac jej maz czesto jezdzi do limericku do pracy wiec jakies rozwiazanie nalazloby sie
bo widocznie fotelik tfafil sie Tobie :) wiec jesli ccesz wysle ma priva numer do kolezanki i dogadacie sie

ok nie ma problemu ;-) więc czekam na PW i zdjęcia :-)

mam do sprzedania,krzeselko do karmienia firmy graco,lozeczko turystyczne graco,podgrzewacz do butelek,fotelik(siedzisko) do kapieli ,podgrzewacz,do butelek avent ,brudownik na pieluchy ,spacerowke chicco,oraz fotelik chicco do samochodu dla malucha,gondola chicco,troszke zabawek .prosze o kontakt na gg1576589 lub sms 0879427909Zdjęcie2121.jpgZdjęcie2124.jpgZdjęcie2123.jpgZdjęcie2122.jpgwalker chodzik.jpgwozek 3 w 1.jpgprzod gondoli.jpgwozek.jpgwozek2.jpgwozek3.jpg
pencil.png

reklama
Do góry