reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Wymienię się lub kupię tanio książki po polsku lub angielsku :-) Interesują mnie typowe romantyczne powieści...
Do sprzedania lub wymiany :
Nicholas Sparks - 'Na zakręcie' Na zakręcie - Nicholas Sparks : Literatura piękna : Literatura piękna : Książki : InBook cena : 4.50 euro
Nicholas Sparks - 'Ostatnia piosenka' Ostatnia piosenka - Nicholas Sparks : Literatura piękna : Literatura piękna : Książki : InBook cena : 5.00
Judith McNaught - 'Każdy twój oddech' Każdy twój oddech - Judith McNaught - Księgarnia Internetowa Lideria.pl - (87033) cena : 3.00 euro
Francesc Miralles - 'Miłość przez małe m' Miłość przez małe m - Miralles Francesc - Księgarnia Internetowa Lideria.pl - (255975) cena : 3.00 euro
Tylko Galway !

KSIĄŻECZKI SĄ ZAREZERWOWANE !

a gdzie mieszkasz w irlandii.. ja mam sporo romansów .. ale nie sa na sprzedaz czy na wymiane ..moge je pozycyc do przeczytania

reklama
Zapraszam wszystkie miłośniczki biżuterii do obejrzenia nowości na moim blogu :)

Biżuteria hand made

97.jpg107.jpg99b.jpg

Ceny już od 1,5 euro.

Witajcie dziewczyny mam na sprzedaz torebki dwie brazowe stan bardzo dobry praktycznie nie uzywane cena 10e. bez przesylki oraz rozowa plus kolczyki oriflame nowe ten zestawik chce sprzedac za jedyne 8euro bez przesylki ale ona nie bedzie duza. pozdrawiam i czekam na chetnych kupcow:)kontakt email: margaritkaa21@wp.pl lub gg.6883231
to1.jpgg1.jpg

Witam dziewczyny ponawiam ogloszenie:
Mam do sprzedania takie o to rzeczy: ciuszki dla dziewczynki pierwsze zdjecie zestaw rozmiar 6 do 12mc okolo 40sztuk ciuszki jak na zdjeciach, znanych firm next tots, adams early days, cherokee H&M ITP. cena za mega pake to 55euro z przesylka...ciuszki w bardzo dobrym stanie wiele w idealnym mialam tyle ciuszkow na moja coreczke ze nie bylam w stanie jej niektorych zalozyc albo zalozylam tylko raz.
DRUGIE ZDJECIE TO BUCIKI ZIMOWE ROZMIAR 21/3 STAN BARDZO DOBRY ZALOZONE NIEWIELE RAZY PLUS DO TEGO DODAJE KAPCIE NOWIUTKIE NIE TRAFIONY ROZMIAR 22/4 PEPA PIG CENA ZA TEN ZESTAWIK TO :17E Z PRZYSLKA
TRZECIE ZDJECIE UBRANKA DLA DZIEWCZYNKI 12-18MC FIRM NEXT EARLY DAYS PLACE, CHEROKEE, ADAMS ITP. CENA ZA TEN ZESTAWIK TO:40 E Z PRZESYLKA.
KOCYK PLUS DWIE ZABAWKI ŻÓŁW FISHER PRICE I BĄCZEK VTECH STAN BARDZO DOBRY, CENA ZA ZESTAW 13EURO PLUS TRZEBA DOLICZYC KOSZT PRZESYLKI.
ORAZ 4 ZDJECIE TO KOLCZYKI RECZNIE ROBIONE 33 PARY CALY ZESTAW ZA 25EURO LUB 1SZT. 1,35E. JEZELI KTOS ZDJECYDUJE SIE NA CALY ZESTAW PRZESYLKA GRATIS JEZELI NA SZTUKI TRZEBA DOLICZYC 1E ZA PRZESYLE Z KOPERTA.
JAKIES PYTANIA LUB WATPLIWOSCI PROSZE KIEROWAC NA EMAIL: margaritkaa21@wp.pl lub gg 6883231 OCZYWISCIE MOGE WYSLAC NA EMAILA WIEKSZE ZDJECIA TUTAJ DODALAM MNIEJSZE ABY JAK NAJWIECEJ SIE ZMIESCILO:)
jogol.jpgkk1.jpgkk2.jpghhh1.jpg

Witam. poszukuję ciuszków dla dziewczynki 3-18 miesięcy w dobrym stanie. oraz fotelik do karmienia z koszem. okolice Ennis i Limerick. :tak:
proszę o konkretne odpowiedzi w łącznie z ceną na prywatną wiadomość. :blink:
z góry dziękuje. pozdrawiam wszystkie obecne mamusie i te przyszłe :-D

Witam.kupię baby board do wózka-deskę na kółkach dla starszego dziecka :)
jestem również zainteresowana kupnem niani elektronicznej-najzwyklejszej pod słońcem. proszę o kontakt na priv,pozdrawiam

reklama
Do góry