reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Gastone-wielka szkoda,że dopiero teraz sprzedajesz-jeszcze z 2miechy temu kupiłabym bez żadnego ale...ale teraz już mi przeszło:(((

:-))

Dziewczynki mam pytanie.Powiedzcie mi czy warto kupowac pchacza dla dziewczyn jesli mam tylko panele i kafelki w domu??Ktos mowil ze najlepiej na wykladzinie sie sprawuje a na kafelkach i podlodze sie slizga i dziecko sie przewraca bo pchacz za szybko sunie.Prosze was o opinie.

Ostatnia edycja:
reklama
Gastone a to jeszcze zalezy jakie kupisz. my mielismy dwa i tez mielismy plytki i panele.
P1030055.jpgto autko pchacz nam sie nie sprawdzilo do chodzenia, bylo za lekkie i uciekalo na panelach ze mloda sie przewracala.wiec tylko bylo do jezdzenia.

F08414_M.jpgTen pchacz byl lepszy,jest ciezszy i nie uciekal.

100_9044.jpgmi sie sprawdzil taki i taki choc ten wozeczek troszke lepszy F12353_M[1].jpg ai jeszcze mialam wozeczek z fisher prica taki z lala i tez byl git.... najszybciej to chyba ten typowy pchacz sunol ten z sluchawka i grajacymi *******kami..... a tak wogole to te na zdjeciu mam do sprzedania....pierwszy 10euro drugi 15euro :)

Dzieki dziewczynki.Justys ja wlasnie pamietam ze masz pchacza do sprzedania:-)
Mam telefon jak bede w limericku przy okazji to bym wpadla po ten z sluchawka:-)
A zjechalabys do 10 euro???

witam

Mam na sprzedaz wanienkę fisher price

Wanienka wyposażona jest w hamak, który tworzy bezpieczne i stabilne oparcie dla dziecka. Hamak pewnie utrzymuje dziecko i jego głowę, co jest szczególnie ważne w przypadku noworodków. Noworodka układa się w pozycji leżącej, starsze dzieci po zdjęciu hamaka mogą korzystać z wanienki w pozycji półsiedzącej. Miękka wyściółka wokół krawędzi wanienki daje rodzicom wygodne oparcie. W zestawie znajduje się jedna zabawka. Wanienka ma dno z odpływem. zdjecia na :Fisher Price Baby Bath For Sale in Galway City Centre, Galway: Buy and Sell Used Baby & Nursery, Second Hand Changing / Bath time on Adverts.ie

cena 15euro

Sprzedam sterylizaror firmy AVENT Avent Steam Steriliser For Sale in Galway City Centre, Galway: Buy and Sell Used Baby & Nursery, Second Hand Feeding on Adverts.ie

Poszukuje do kupna krzesełka do karmienia, ale tylko od kogos z Galway.

kontakt na priv lub gg 5410450

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Do góry